Monday, March 26, 2012

Galaxy Note Studio yang cool giler.

 

Assalamualaikum…

 

Beberapa hari lepas aku diheret member aku pergi Low Yat, untuk menghadiri roadshow Galaxy Note Studio. Aku pun blur-blur lah pergi sana kan. Alang-alang tu jumpa boss aku sekali, sebab petang tu nak pergi event lagi. Fuhh dua event satu hari! Memang penat giler.

 

P3222689

Masa mula-mula sampai aku wandering around macam takde hala tuju yang jitu. Aku snap sana snap sini. Mulanya aku tak faham kenapa nak buat roadshow Galaxy Note Studio? Rupanya dia nak perkenalkan apps baru yang gila best! Boleh melukis yaww.

 

 

P3222691

Bayangkan dia letak Galaxy Note yang betul tu kat tempat display. So orang ramai boleh meraba-raba mesra Galaxy Note tu. Aku pun tak melepaskan peluang nak beramas mesra dengan Galaxy Note, seterusnya dengan bakat yang memang tak ada, aku main lukis-lukis kat GN Studio ni. Muahaha..

 

 

P3222697

Ada 3 orang karikatur profesional yang ditempatkan di bahagian tepi roadshow tu. Dia guna Galaxy Note Studio untuk melukis karikatur wajah pengunjung bertuah. Hanya 30 pengunjung pertama yang beratur je yang boleh dapatkan karikatur percuma.

 

 

P3222695

Gambaran dekat karikatur cik adik tadi dilukis. Woahhh memang impressive! Sekarang ni melukis bukan sahaja guna pen-pen berwarna dan kertas, sekarang dah boleh lukis guna Galaxy Note je! Kalau salah warna atau lukis boleh undo balik. Whoahhh. Superb!

 

 

P3222705

Aku nak jugak karikatur free! Dilukis guna Galaxy Note tuh. Eksklusif uollss!! Maka aku pun cepat-cepat beratur di tempat yang disediakan. Disebabkan kerusi yang aku duduk tu lebih tinggi dari tempat duduk pelukis karikatur tu… maka…

 

 

P3222733

Muka aku jadi garang cenggini uolls! Haaa aku rasa dia nak buat kengkonon muka menggoda lah kot? Harharharrr tuihhh. Perasan tol aku. Tapi yelah kan, pelukis tu tengok muka aku dari tempat duduk dia yang rendah, so dia tengok mata aku mcm kecik cenggini. Padahal aku pakai contact lens kasi mata bulat kawaii kawaii kot!!!

 

 

P3222699

 

Gambar ni adalah rough sketch muka aku. Ahhh tak kesahlah macam mana pun, Janji aku bahagia dapat bawak balik barang free uolls. Hahaha… lepas ni takde dah orang sudi lukis muka aku pakai Galaxy Note ye dakk. Huahuahuaa… Gambar tu dia print dan dia letak dalam frame yang berbentuk Galaxy Note. Tapi malas pulak aku ambil gambar. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

19 comments :

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Waaa..untunglah!:)
Bestnya galaxy note nie...^__^



new entry :
jom share pasal PJJ :)
http://gulagulahati89.blogspot.com/2012/03/pjj-cinta-jarak-jauh.html

SYARIFF HAIKAL said...

wow sgt style..kalau la hanya rm10

TIM_Fahid said...

pergh cool gile!!!!
nice caricature !!!

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer yg baru ni..

cik ziqa said...

galaxy note mmg awesome giler. ;)

Saya Disini said...

wah,,bestnye

fatin amalina husna said...

cengkih mengkih dah skarang ye..haha..

niedaida said...

wow best tu...lukis gune phone je...mcm2.muke nmpk grang ok lagi kak.msih nmpk ok

Atiqah Wadiah said...

fon idaman :)

Cik Rose Cute said...

memang mahal galaxy note nie...

d_LA said...

adeh...kalo part bleh lukis2 ni yg x thn ni..bape riban la agak2nye ni kan..nak beliiiiiii..meleleh dh tgk ni haa

Cik FaRiZaM said...

perghhhh canggih gile leh lukis2.....mmg terbaik la galaxy note ni !!!

kechixx said...

wahhhhh...boleh lukis lukis..;)

jena said...

smart!

Liwau Zainal said...

haha .
patotla mcam adew perasan budak perempuan nie .
rupenye anda .
ta berpeluang na tegO .

brohai said...

org yg dilukis tu pun cantik.Secantik galaxy note....

adam narzuan said...

waahhhh.. pakai galaxy note jadi lagi cantik.. hehehe

Ali said...

hang memang suka berjalan heh kak nisa ??
:)

Lawatlah blog saya di digi wwwow awards saya. :) bawah 15tahun. :)
Klik sini.

NadyaBubble said...

Semakin maju gadget sekarang...