Friday, March 30, 2012

Filem MIRROR MIRROR ala-ala hindustan???

 

Assalamualaikum…

 

Mirror Mirror (duo) poster

 

Filem Mirror Mirror arahan Tarsem Singh ini mula di tayangkan di Malaysia bermula 29 Mac. Korang dah tengok ke belum? Bagi yang belum tengok tu silakan tunggu sampai filem tu betul-betul habis untuk tahu kesudahan si kerdil sekalian dan berhibur dengan lagu I Believe ( In Love) yang ala-ala hindustan tu.

 

Bagi yang belum tengok filem tu sila tengok dulu video di atas. Masa first time aku tengok babak nyanyi-nyanyi ni, aku terus terfikir macam babak filem hindustan pulak. Yelah.. dah happy ending kan, so kena nyanyi dengan menari la kan kan kan.. Mungkin sebab director filem ni orang Singh, so dia masukkan elemen hindustan tu dalam filem ni.

 

Masa pertama kali aku dengar lagu ni rasa macam entah apa-apa dan kelakar pulak tengok orang putih menyanyi-nyanyi macam bintang hindustan. Tapi bila tengok balik macam best pulok. Hik hik hik. Lain orang lain taste kan. Apa-apa pn cerita ni pun best. Nantikan review aku ye. Kbai.

 

 

Sign PNG NisaKay

11 comments:

Dayana said...

best! da tengok semalam.. semngat tetibe tgok ari first..hihi

sYiRa LoKMaN said...

nak tgk cte ny! ^_^

sYiRa LoKMaN said...

na tgk cte ny !! ^_^

salmia saidin said...

mcm best je...
nnt nk download! hehehe

syakey said...

wuuuu nk tgk @_@

IdaRaida said...

macam best! nk kena tengok nie..:)

kakchik@ella said...

nk tgk gak la. KC peminat Julia Robert

Miss Anis said...

best ke?mcm kne tgk je....

NadyaBubble said...

Ada sesiapa nak teman kita tengok movie ni ? :D Hehehe.

luqman zakaria said...

kelaka la nisa!!

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

a'a la..lagu die cam hindustan... adeh! best tak citernye..

KLIK SINI!!! TOLONG PENUHKAN TABUNG MASA DEPAN SAYA YE !!