Friday, March 9, 2012

Celcom and Prada, the perfect match.


Assalamualaikum….



P3021330

Dalam entry sebelum ini (KLIK DI SINI) aku dah pernah berkongsi dengan pembaca semua pengalaman aku menghadiri majlis pelancaran telefon bimbit eksklusif LG Prada hanya dari Celcom. Sangat seronok kerana aku turut bertemu rakan-rakan sesama blogger yang meletup semuanya.




P3021322

Tapi itu baru kisah majlisnya, kali ni aku nak share dengan korang mengenai telefonnya pula. Dengan reka bentuk nipis, senang dipegang dan dimasukkan ke dalam poket, telefon bimbit LG Prada yang elegan dan tampak mewah ini hanya boleh di dapati daripada Celcom!




LG Prada

Sekali lagi aku ingatkan, korang semua yang dah jatuh hati pada telefon bimbit LG Prada ni hanya boleh dapatkannya daripada Celcom! Takde jual kat tempat lain. Haaa eksklusif sangat kan???



Dah ada smartphone, maka apa yang penting ialah internet coverage yang bagus supaya penggunaannya boleh dimaksimumkan! Yelah, zaman sekarang ni banyak betul urusan menerusi internet sahaja. Jadi, dengan Celcom kita boleh dapat liputan internet yang paling luas kat Malaysia.


celcom plan

Dengan plan data Celcom yang sangat berpatutan ni, semua yang memiliki LG Prada nanti pasti berpuas hati dengan liputan Celcom! Dah ada telefon yang sangat bergaya, mestilah nak ada internet kan. Tiada internet umpama hilang separuh fungsinya! Hehehee…


Cepat-cepat beli LG Prada dari Celcom! Ini kerana Celcom bakal memberikan LG Bluetooth yang eksklusif kepada 100 pembeli pertama di outlet Blue Cube yang terpilih! Jadi jangan lupa lawati http://www.celcom.com.my/smartphones/ untuk maklumat lanjut mengenai LG Prada dan pelan di atas.







LG Prada dan Celcom, pasangan yang tepat.


Sign PNG NisaKay

10 comments :

sea_lavender said...

smart la hp ni~~
da de nk beli la~~

Bunny Nur Riena said...

smart ar hp ni.. nipis jer senang nak bawa kemana2..

jelah said...

rse bekenan la hp tu....nk beli duet takde...mgkin cik nisa kay boleh sponsor kot...hahaha

Aiez & Berry said...

whaha!hensem nya phone tu!nak jugak!btw, you're ohsem kak nisa.follow sye yee! ;)

che'pi said...

smart..... elegan.....
tp cam x sesuai ngan saya.....
kekekeke

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahhh, PRADA!!!:)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

omakau!!! nipis nye laa hai...

Zarul said...

smartphone yg smart..jom beli ramai2

lisa said...

nipis dan cantik. alahai duit ~ n_n

MrJocko said...

dapat FREE kan best...