Wednesday, March 14, 2012

Beli 3 percuma 1 di Secret Recipe!!


Assalamualaikum..


Wahhh lamanya tak jalan-jalan cari makan kan… Rindu pulak nak share pasal makan-makan kat dalam blog ni… Ohhh ye, baru nak surprisekan korang tentang entry hari ni tapi lupa pulak dekat tajuk dah mention Secret Recipe. Hehehee….



Macam dah biasa pulak cerita pasal Secret Recipe kan?? Tapi jangan ke mana-mana lagi! Entry kali ni mungkin membuat anda, keluarga anda dan kawan-kawan anda tak sabar nak serbu Secret Recipe bulan Mac ini. Haaaa apakah yang best kat Secret Recipe bulan Mac ini???



P3021308

Ini flyers yang aku dapat di Secret Recipe. Wowwww BELI 3 PERCUMA 1 ??? Ini terbaik dari ladang!! Rupanya bermula 10 Mac hingga 25 Mac ni Secret Recipe akan melancarkan promosi beli 3 percuma 1 sempena sambutan tahun ke-15 Secret Recipe!



Wowww… ini sangat sangat best! Seperti yang kita tahu di Secret Recipe memang banyak pilihan makanan yang pasti buat korang semua rambang mata nak pilih. Anak tekak pulak mula mengidamkan macam-macam. Tambah-tambah lagi aneka kek yang semestinya lazat! Fuhhh siapa mampu menolak kalau diberi kek dari Secret Recipe kannn…




P3021312

Macam mana nak tahu yang kita layak untuk promosi ni? Macam kita nak tahu bagaimana promosi ni boleh digunakan? Macam mana kita nak tahu bagaimana promosi ni berfungsi?? Haaa inilah untuk korang bagi perhatian penuh terhadap apa yang aku nak tulis seterusnya Promosi beli 3 percuma 1 ni sah bermula tarikh 10 Mac hingga 25 Mac sahaja.



Promosi ni sah untuk makan di restoran sahaja okay! Kalau take away tak boleh guna promosi ini. Hanya sah untuk semua makanan, minuman dan pencuci mulut pada harga normal. Maknanya kalau ada sesetengah jenis makanan yang tengah promosi, makanan tu tak sah di bawah promosi beli 3 percuma satu ini.




P3021309

Makan di restoran Secret Recipe seramai 3 ATAU 4 orang, dapat satu percuma! Item yang percuma adalah item yang sama harga atau yang paling murah harganya dalam kategori yang sama. Okay faham ke tak? Kalau tak faham, baca contoh di bawah elok-elok.



Contohnya, untuk kategori Main Meals, korang order Japanese Soba (RM13.50), Chicken Cordon Bleu (RM15.80), Spaghetti Bolognaise (RM15.00) dan Kid’s Burger (RM11.50). Maka, yang menjadi PERCUMA di sini adalah hidangan Japanese Soba sebab dalam kategori ini item ini yang paling murah harganya. Haaa ada faham??



P3021302

Pada yang agak-agak dah lama tak singgah makan di Secret Recipe, inilah masa yang sangat sangat tepat untuk keluar makan dengan keluarga atau kawan-kawan. Untuk pengetahuan korang, Secret Recipe ada menawarkan pilihan terbaru dalam kategori makanan dan kek!! Jangan lupa cuba kek Classic Cheese, Crème Brulee Cheese, Durian Cheese atau Yogurt Cheese.



Ohh ya, promosi beli 3 percuma 1 ni berlangsung sepanjang hari! Jadi kalau korang singgah Secret Recipe waktu petang untuk makan 3 potong kek, anda boleh dapat satu potong kek percuma! Atau pun… kalau korang datang seramai 6 orang, boleh dapat 2 item percuma! Mudah je kan???



P2251157

Semestinya promosi BUY 3 FREE 1 di Secret Recipe ini sangatlah tidak boleh dilepaskan! Ia hanya akan berlangsung beberapa hari iaitu bermula 10 Mac nanti hingga 25 Mac! Beli 3 item dalam kategori yang sama, dapatkan satu percuma! Masa untuk mencuba pelbagai menu baru yang ditawarkan di Secret Recipe!



Jangan lupa ajak keluarga dan kawan-kawan untuk serbu Secret Recipe bermula 10 Mac ini tau! Tapi ingat ye, promosi ni tak sah ke atas belian sebiji kek atau ke atas mana-mana item yang tengah di bawah promosi lain. Promosi beli 3 percuma 1 ni sah untuk item yang di harga normal. Jangan lupa, serbu Secret Recipe 10 Mac hingga 25 Mac 2012 !!!




Sign PNG NisaKay

25 comments :

fatin amalina husna said...

conferm spnjang mnggu tu secret recipe pnuh..haha..

faa.rosli said...

belanje koi!

shaFazie said...

wahhh best nie...nk p serbu lah nnt :D

ainin_safiyya said...

Assalamuaalikum! kak Nisa.. nk tyer.. mcm mna kak bg keras anak tudung tue? yg jual anak tudung tue sume lembik2.. huhuhuhuhu~ Maaf!

Saya Disini said...

wah..bestnye..kene p ni

Fid"s said...

secret recipy sedap jugak kek dia..
mmmm....

Nanti kalo ada rezeki hamba nak buka kedai kek nama tidak dirahsiakan resepinya hehe...
gurau je...

jeera said...

wow!!! ai iz teruja!! o.O

Cik Lyeen said...

nak pegi ni kalau dah balik KL nnt..:)

faiz fakhirin said...

Nisaaaaa, Jom Lunch Secret Recipe...jom jom

blog-tips-kurus said...

masih ade beberapa hari.

eh! bukan baru2 ni ade isu pasal SR ke...??

Cik FaRiZaM said...

selalu p secret recipe time boss belanja. cam best je..kene ajak 3 org member la ni ek?baru dpt free 1.

cikpia said...

jom SR!!!!

E y r a a Atiqa said...

belanja kite satu kak nisa T_T hehe.

MiSz fiFiEyQa said...

hari tu saya makan kek secret recipe tu..sepotong pon macam dah cepat muak la..huhu..tatau la kenapa..maybe tak biasa kot..ye la baru 1st time makan...hehe

Cik tikah said...

ok, ini sgt awesome!

Rara Nasiha said...

kan best kalau beli semua tu untuk dessert je. hihi :)

Ida Roslan said...

Wah bestnye promosi Secret Recipe =).

Lola said...

dah mula lapar secret recipe...jom!

Atiqah Wadiah said...

yeayyy!!!dah tahu..mmg nk g serbu pon :)

Innanie | Ariffin said...

bru tadi plan ngan bff nak melepak makan kek kat secret! kompem!

ANISA said...

kena mintak royalti nieh sbb dh promo secret recipe

jenguk la link ni
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/03/modest-sea-giveaway-dearest-lou.html

Bunny Nur Riena said...

Wah... Best ya. Nasib baik Kat Labuan takder secret recipe.....

saffiya_aleesya @ echa said...

ok gak promosi ni...layan!!
salam kenal singgah komen n follow sini

Rtp Farra Arisha said...

waaa, this is interesting. jom kita serbu secret recipe hiks...

Miss Anis said...

wahh nk kna pi mkn ni...huhu