Saturday, February 25, 2012

[VIDEO] Yana Samsudin di majlis pratonton Adnan Sempit 2

 

Assalamualaikum…

 

Entry ini aku update awal-awal pagi, di kala subuh sebab aku tak boleh tidur. Aku tak boleh tidur sebab hati aku PANAS. Huuu panas dalam tak payah cerita lah kan. Karang meletus gunung berapi pertama malaya! Huuu malas nak cerita, meh sini mari rapat mari dekat, ada video khas untuk pembaca blog ini..

 

 

Kepada YANA SAMSUDIN yang sweet sangat sangat, thank you very much for the video!! Dan kalian semua jangan lupa untuk mengundi Yana untuk ABP-BH ye!! Jangan lupa jugak bawak kawan-kawan dan sedara mara semualah pergi tengok filem Adnan Sempit 2 di pawagam berhampiran!! Muah muah!!!

 

 

CLICK HERE !!! Gambar sekitar majlis pratonton filem Adnan Sempit 2

CLICK HERE!!! Review filem Adnan Sempit 2

 

 

 

Sign PNG NisaKay


8 comments:

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay