Saturday, February 25, 2012

[VIDEO] Yana Samsudin di majlis pratonton Adnan Sempit 2

 

Assalamualaikum…

 

Entry ini aku update awal-awal pagi, di kala subuh sebab aku tak boleh tidur. Aku tak boleh tidur sebab hati aku PANAS. Huuu panas dalam tak payah cerita lah kan. Karang meletus gunung berapi pertama malaya! Huuu malas nak cerita, meh sini mari rapat mari dekat, ada video khas untuk pembaca blog ini..

 

 

Kepada YANA SAMSUDIN yang sweet sangat sangat, thank you very much for the video!! Dan kalian semua jangan lupa untuk mengundi Yana untuk ABP-BH ye!! Jangan lupa jugak bawak kawan-kawan dan sedara mara semualah pergi tengok filem Adnan Sempit 2 di pawagam berhampiran!! Muah muah!!!

 

 

CLICK HERE !!! Gambar sekitar majlis pratonton filem Adnan Sempit 2

CLICK HERE!!! Review filem Adnan Sempit 2

 

 

 

Sign PNG NisaKay

8 comments :

! miss.ulat✿◕ ‿ ◕✿ ! said...

jelesssss ! tgk nisa dgn yana .. nak jugaakk ! heeee ^__^

Miss Niesa said...

dapat dengar suara kak nisa :D

widiea azira said...

tetibe jadi jeles..haha

Natasya Naslin said...

=)

Cik Anis said...

mcm adik badik laaa... muke lebih kurang.. hehe

Izzah | zulkifli said...

aaahhh.. sy jelez ah dengan kak nisa.. =P

Wawa Tasliman said...

ok nak jeles jugak lah.. yana become WAWA at Adnan Sempit. Sama nama je ok lah kan.. hihi.. :)

Miss Anis said...

hepy la dpt jumpa..hehe
jeles....