Thursday, February 2, 2012

[VIDEO] Ucapan Yana Samsudin untuk pembaca blog Saya Suka Menaip

 

Assalamualaikum…

 

Kelmarin aku dah cerita kat korang pengalaman aku join aktiviti kelab peminat pelakon Yana Samsudin iaitu #YanaSuperFriends. Entry mengenai aktiviti tu korang boleh baca DI SINI ye… Dan semasa pertemuan peminat dan pelakon itu berlangsung aku empat request kat Yana untuk bagi ucapan kat pembaca blog aku.

 

 

Terima kasih sangat-sangat kat YANA SAMSUDIN kerana sudi merakamkan video ini untuk pembaca blog aku dan juga pembaca blog Konklusi Nurul. Aku dan Ziera (pemilik blog Konklusi Nurul) sangat sangat sangat menghargainya…

 

Dna terima kasih juga kerana sudi melayan kerenah peminat yang bermacam-macam. You awesome Yana! Dah lah comel.. Wuwuwuuu… dan terima kasih geng Yana SuperFriends yang sporting! Jangan lupa semua undi Yana Samsudin untuk ABP BH ye! Dapatkan surat khabar Berita Harian dan isi borang undi sekarang!!!

 

 

Sign PNG NisaKay

20 comments :

Mr. Sepet said...

wahh . . terbaik . . teruskan bersama . . hehe

AMMAR YASIR said...

Lepas ni nak suruh Nisa Kay buat ucapan untuk pembaca blog ammar lah pulak...hehehe

[PCL] said...

alamak..xdpt tgk pulak video kat sini.

relevan Sokmo said...

Hai yana,,!

WanyChokie♥ said...

Woaa minat yana samsudin :)

AmirahSM said...

untongnyaaaa...sy dh la minat kak yana!! dia comel!!

Adila Saidi said...

comel je yana :)

syaidatie nurdilla said...

Aritu jumpa yana dekat melaka tengah shoot.. dier sangat chomel macam barbie doll.. n suka dier berlakon.. best..

Nizam Ijam said...

untung la..

Nurulbadiah Lai said...

ohsem syg!!!

Lady Shana Sweet said...

untungla nisa... huhu Yana serious sa..ngat comeyl

LidiaSuraya said...

yana nie memang chomel kan.. :)

slumberdek said...

saya redhuan samsudin tak nak ker request dengan saya kui kui kui

misz aisya said...

she's cute!! suka rambut dia :)

cinta nabella said...

selamat malam :) farah singgah sini sambil lepak kedai makan , aumm .. jemput makan (:

cik ziqa said...

#yanaSuperFriends. seronoknyaaa :)

cikmawar said...

waaa.... terbaik punya !

Izzah | zulkifli said...

best nye. hihi

Sweet-syaza said...

BEST NYEW............

nazfiaa said...

yana ni so sweet orgnyee..definitely support her.