Thursday, February 2, 2012

[VIDEO] Ucapan Yana Samsudin untuk pembaca blog Saya Suka Menaip

 

Assalamualaikum…

 

Kelmarin aku dah cerita kat korang pengalaman aku join aktiviti kelab peminat pelakon Yana Samsudin iaitu #YanaSuperFriends. Entry mengenai aktiviti tu korang boleh baca DI SINI ye… Dan semasa pertemuan peminat dan pelakon itu berlangsung aku empat request kat Yana untuk bagi ucapan kat pembaca blog aku.

 

 

Terima kasih sangat-sangat kat YANA SAMSUDIN kerana sudi merakamkan video ini untuk pembaca blog aku dan juga pembaca blog Konklusi Nurul. Aku dan Ziera (pemilik blog Konklusi Nurul) sangat sangat sangat menghargainya…

 

Dna terima kasih juga kerana sudi melayan kerenah peminat yang bermacam-macam. You awesome Yana! Dah lah comel.. Wuwuwuuu… dan terima kasih geng Yana SuperFriends yang sporting! Jangan lupa semua undi Yana Samsudin untuk ABP BH ye! Dapatkan surat khabar Berita Harian dan isi borang undi sekarang!!!

 

 

Sign PNG NisaKay


20 comments:

  1. wahh . . terbaik . . teruskan bersama . . hehe

    ReplyDelete
  2. Lepas ni nak suruh Nisa Kay buat ucapan untuk pembaca blog ammar lah pulak...hehehe

    ReplyDelete
  3. alamak..xdpt tgk pulak video kat sini.

    ReplyDelete
  4. untongnyaaaa...sy dh la minat kak yana!! dia comel!!

    ReplyDelete
  5. Aritu jumpa yana dekat melaka tengah shoot.. dier sangat chomel macam barbie doll.. n suka dier berlakon.. best..

    ReplyDelete
  6. untungla nisa... huhu Yana serious sa..ngat comeyl

    ReplyDelete
  7. saya redhuan samsudin tak nak ker request dengan saya kui kui kui

    ReplyDelete
  8. selamat malam :) farah singgah sini sambil lepak kedai makan , aumm .. jemput makan (:

    ReplyDelete
  9. #yanaSuperFriends. seronoknyaaa :)

    ReplyDelete
  10. yana ni so sweet orgnyee..definitely support her.

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay