Wednesday, February 29, 2012

VIDEO : Rahsia Hati oleh Norish Karman

 

Assalamualaikum…

 

Dah lama nak share video nyanyian Norish Karman ni. Bertuahnya diri ni bila berpeluang bertemu dengan Norish Karman (NK) semasa sesi an evening with NK kat House Restaurant, G Tower, Kuala Lumpur. NK juga menyanyikan dua buah single nya secara live. Dan salah satunya ialah Rahsia Hati ciptaan Julfekar. Enjoy.

 

 

Diharap semua memberi sokongan padu kepada pelakon dan juga model ini untuk memulakan karier nyanyian beliau. Sebenarnya dah lama Norish Karman nak memulakan karier yang menumpukan nyanyian, tetapi belum ada kesempatan. Jadi kini beliau dah dapat peluang nak releasekan albumnya pada masa akan datang.

 

 

 

Sign PNG NisaKay


4 comments:

  1. sedapnya suara dia...fuhhh kan best klau ada suara camtu gak

    ReplyDelete
  2. sedap jugak suara dia nyanyi.....

    ReplyDelete
  3. http://unniesya.blogspot.comFebruary 29, 2012 at 9:17 PM

    boleh tahan gak suara NK nie....smg sukses hendaknya...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay