Sunday, February 19, 2012

REVIEW - Lace Grey Contact Lens from Mirror Store

 

Assalamualaikum…

 

Wahh dah lama tak berkongsi cerita mengenai contact lens yang aku gunakan. Actually sebelum ni aku ada beli contact lens.. Hasrat di hati nak mencuba warna brown, tapi malangnya warna yang aku order tu bila pakai kat mata nampak terang sangat brown nye.

 

So dengan hati yang duka lara aku pun pakai ajelah.. Sebab dah takde pilihan lain. Contact lens aku yang sebelum tu masih belum expired tapi aku hilangkannya! Hukkk bertambah-tambah sadis lah!

 

317724_10150300466010598_239548500597_8418120_1062409942_n

MIRROR STORE

www.facebook.com/Mirrorstorelens

 

Setelah beberapa bulan jugaklah pakai contact lens warna brown tu, aku pun buat keputusan untuk beli yang baru. Maka aku pilih untuk kembali membeli dengan contact lens seller yang dah biasa aku beli sebelum ni.

 

 

301242_10150299941205598_239548500597_8414771_332429402_n

Setelah beberapa jam usha contact lens.. aku just blah dari page tu macam tu saja. Esoknya aku sambung balik usha contact lens.. Lepas tanya pendapat beberapa orang kawan, aku decide nak beli dua pasang contact lens. Salah satunya ialah contact lens yang aku nak cerita hari ni iaitu Lace Grey Contact Lens.

 

 

P2150707

P2150709

Okay gambar pertama ialah gambar mata aku tak pakai contact lens. Biasa-biasa sahaja kan?? Gambar kedua ialah gambar aku pakai contact lens Lace Grey. Pendapat aku? PUAS HATI!!! Heee aku memang sukakan contact lens warna grey supaya bila pakai nanti nampak mata bulat sangat.

 

 

P2150708

Heee ini gambor muka aku senyum tak berapa nak ikhlas. Heee dari jauh nampak booolat aje anak mata tu warna hitam. Okeh feeling barbie doll kejap. Kuikuikui… Kalau tengok dekat-dekat nampaklah design lace nye tu…

 

 

P2150714

Satu lagi gambar, tersengih-sengih cubaan men-chubbykan muka. Ouhhh muntah pelangi!!!

 

 

Alhamdulillah aku puas hati dengan contact lens yang diterima. Walaupun mengalami sedikit kesulitan semasa proses penghantaran, pihak Mirror Store sentiasa keep me updated, siap hubungkan aku dengan pihak kurier dan segera menghantar contact lens baru bila dapat tahu parcel aku hilang dengan kurier. Thumbs up for the efficient service Mirror Store!!

 

Haaa lagi satu nak bagitahu, harga contact lens ni murah gila!! RM10 sepasang! Haaa percaya tak?? Kalau tak percaya boleh pergi tengok kat page Mirror Store sendiri! Haa tapi life span untuk satu contact lens hanya 3 hingga 6 bulan. Kira okaylah tu belanja RM10 setiap 3 bulan kan? Bukan hari-hari beli contact lens kan?

 

MIRROR STORE

www.facebook.com/Mirrorstorelens

 

 

Sign PNG NisaKay

13 comments :

Eiqa Lyka Vandetta said...

woah ! murahnyer. nk beli nak beli ^^

FL blogh0use said...

tak berani nak pakai lens. btw, nisa pakai cantik je! ;)

Ladie_unie said...

hai nisa, nisa pn pki gak lense nie...same la kita, actually supplier die dkt je ngn umh kte...memg lense die best gile...xrugi kn beli..saiz die pn memg puas hti law pki...hehe

Lyssa Faizureen said...

Cantikklah dear ! Kena try nihhh >.<

Miss M said...

cantik . tp xbrani nk pakai . huhu

Nadratul Syazwana said...

Murahnyeee! Paling murah pernah jumpe ^^^ Hihi first time comment kat blog niy

zOeY zAu YaH said...

cantik =)

Hidayah Shukor said...

lawa larh ! :D

mizara said...

nisa... sama la kita.. ara sekarang pon gunakan lens warna grey but corak laen.. tapi nisa punya lagi cntek. simple. ara punya bila kna cahaya bertukar jadi blue... green... purple.. bingung ara dibuatnya bila org kata mata ara biru la... purple la... hijau la... sedangkan ara pkai lens grey... hehhehe.... pjg la pulak komenku nih... sry yea lisa... exited sgt cz lens kita sama warna... hehhe.... cantek nisa punya... yg penting ara suka gt cz murah... boleh usha2 nih... huhuu.....

saNah said...

la kbtulan pla da,...hr tu msa nisa cri lense sanah oun tgh cri,,pas tu skg pun sanah tgh cri ehh..thanks 4 the info

Atiqah Wadiah said...

siyes rm10?ok nk usha skrg :)

kinn said...

whoaaa murah giler! kite pun suka pakai lens yg big eye. rasa cantik jap. kah3 ;)

http://sakinahabdul.blogspot.com/2012/02/teaser.html

cik ika said...

murah2..tp tkut ade effect lak..