Wednesday, February 15, 2012

Oh my new baby!

 

Assalamualaikum…

 

Heee rasa gembira bukan kepalang dikala nak menaip entry ini! Rezeki yang dikurnia olehNYA sangat-sangat aku syukuri. Tak sangka betul ada yang memahami keadaan diri lalu menghadiahkan sesuatu yang memang di luar jangkaan!

 

Kini hadiah itu telah menjadi my new baby! Heee bukan baby yang bermaksud bayi tu ye! Kiranya hadiah ni dah jadi antara barang kesayangan aku lah heheee…. Dah namanya hadiah kan, takkan tak sayng kottt?? Orang dah bagi maka haruslah kita jaga dengan sebaik-baiknya kan??

 

IMG_2095

Please welcome Olympus PEN Mini E-PM1, siap dengan mini bag warna pink lembut, just perfect to put my new baby and the flash in it.

 

 

IMG_2096

A close up of Olympus PEN Mini.

 

Kenapa PEN Mini ni jadi my new baby pulak? Bukan aku dah ade DSLR Canon 1000D ke?? Ouhhh itu sudah jadi sejarah mungkin?? Ehhh belum lagi! Canon 1000D masih selamat dalam jagaan aku, cuma mungkin aku dah tak guna sangat beliau. It seems that the autofocus is having a problem. Aku takkan jual kot camera tu, sebab aku nak tunggu ada duit, then aku nak repair DSLR tu…

 

 

P2140659

Ini adalah gambar yang aku ambil guna Olympus Mini ni. Tak edit okayh!

 

 

P2120261

Yang ini lagilah aku tak edit! Just letak watermark aje! The camera works very well with the light! Yeayyy me like very much!!!

 

 

Pendek kata, rezeki ni datang tepat pada masa. Dan juga memudah urusan kerja aku. Memang bersyukur sangat sangat Ya Allah! Tak sangka tau. Thanks a lotttt untuk insan yang berkenaan. You’ve just made my life better ihiks…

 

 

Sign PNG NisaKay


21 comments:

  1. untunglah dpt hadiah besh..kite bile lah pulak kan @__@

    ReplyDelete
  2. ehm nk jugak macam tu..sy sgt terpikat ngn kamera tuuuu uwaaa^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah nisa dpt hadiah ehh...anyway bestnya pa lg klo org trsyg bg uhh

    ReplyDelete
  4. seronok nye ade org adiah kan =)

    ReplyDelete
  5. lawa lawa... nk separuh..hehehehhee

    ReplyDelete
  6. Ya Allah,untungya dapat hadiah..camera lagi tu..

    ReplyDelete
  7. cun la kamera tu! tp fiqa da ade kamera tgu balek melancong nt la beli ehehe

    ReplyDelete
  8. dpt tu. yerr :D gembira lah sngt2 kan..

    ReplyDelete
  9. waaaahh!!!! niat nak ada satu juga...

    ReplyDelete
  10. how much olympus pen mini tuu kak?

    ReplyDelete
  11. untunglaa dapat hadiah ada org nak kasi.. hehe

    :)

    ReplyDelete
  12. wahh bestnye....nk jugakkk...hehehhe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay