Tuesday, February 7, 2012

Mari cuci mata di Mini Shopaholics!

 

Assalamualaikum semua…

 

Aku rasa ramai yang dah tahu yang aku kini menjalankan perniagaan jual baju-baju secara online. Online shop aku dikenali sebagai Mini Shopaholics, bersempena dengan nama sebuah novel bahasa Inggeris yang sangat aku minati.

 

Untuk perniagaan online shop ni, aku lebih fokuskan kepada jualan baju-baju. Ada juga aku jual tudung bawal plain dan juga bawal two tones, tapi stok pada aku sangat sedikit. Stok baju pun ada sikit dan aku suka fokus pada pakaian dari material chiffon.

 

Kali ni aku nak tepek sikit gambar barang yang dijual secara pre-order di online shop aku iaitu Mini Shopaholics. Kot-kot la ada yang kalian berkenan? Boleh lah ke fan page Mini Shopaholics untuk maklumat lanjut dan pertanyaan ye :)

 

a129-horza172a438_2-horza2227-horza2284-horz

 

Atas masalah yang tidak dapat dielak, kemasukan stok baru baju dan juga tudung bawal mungkin tertangguh sikit. Buat masa sekarang ni ada pre-order baju-baju dari Korea / Jepun. Kalau betul-betul berminat, boleh lah order, bayar dan tunggu pesanan anda sampai dalam masa 2 minggu.

 

 

Lawati MINI SHOPAHOLICS di laman facebook :

www.facebook.com/mini.shopaholics

 

 

Sign PNG NisaKay

8 comments :

Anna Ahmad said...

Jelesnya tengok baju cantik cantik. nanti aku nak try semua baju tau kay. eh eh eh. Lalalalalaa -ana

Delle. said...

kemeja / blouse chiffon plain warna putih ada dak ?!

Nisa Kay said...

@Delle.

you boleh tengok the rest of the album here

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.163056783808937.34373.139611566153459&type=3

Nisa Kay said...

@Anna Ahmad

hahha banyak cekadak kauu :P

Adila Saidi said...

cantik baju baju tuh semua. comel comel ^^

AmirahSM said...

rajin nisa berniaga kan..moga mkin suksess dik =)

Anonymous said...

akak ade baju design dea moustache x?

Anonymous said...

akak,, ade bju design mmoustache x?