Wednesday, February 15, 2012

Jalan-jalan Cuci Mata bersama LUNA SHOPPE!!

 

Assalamualaikum..

 

Wahh… review online shop lagi yeah!! Semoga segmen jalan-jalan cuci mata ni akan membawakan anda lebih banyak pilihan online shop yang menjual macam-macam produk yang lawa dan kebabomm giteww… Ohh ye.. nak bawak korang cuci mata kat online shop yang jual barang yang buat aku gerammmm…

 

 

lebih kecil lagi

LUNA SHOPPE

BLOG : http://lunashoppe.blogspot.com

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pages/Luna-Shoppe/273582346005369

 

 

DSC_0358blognew-tile

Jom cuci mata tengok barangan pre-love dekat Luna Shoppe ni ye. Masih elok lagi keadaan barangan pre-love ni… Membeli barangan prelove buat anda jimat duit sebab dapat beli dengan harga murah dan masih dalam keadaan yang baik. So untuk lebih pilihan boleh klik klik –> DI SINI !!!

 

 

DSCN9407

Delia Dress yang dijual di Luna Shoppe pun tak kurang best nya. Plain maxi dress boleh digayakan dengan jaket / cardigan / outerwear. Mesti kebabomm sangat uolls tau! Bagi aku pemilihan maxi dress dalam pemakaian kita sangat mudah sebab boleh matching dengan outerwear atau shawl yang bercorak.

 

 

DSCN9403

Haaa… ni dia Lola Cardigan yang dijual di Luna Shoppe  ni. Gojes ya ampunnnn!!! Geram pulak aku tengok yang warna biru tuhhh. Hikhikhik…

 

 

DSCN9386

Sukakan baju material chiffon? Atay baggy style? Haa baggy blouse ni memang sesuai sangat untuk semua saiz! Material chiffon pulak terkenal dengan sifat yang lembut dan ringan . Apa lagi tenunggg??? Pergi terjah Luna Shoppe !!!

 

 

new giveaway prizes

Eh ehh nanti dulu!! Luna Shoppe ada anjurkan GIVEAWAY lahh!! Haaa pada siapa yang suka join giveaway ni jangan lupa pergi meramaikan peserta giveaway ni. Nak tahu macam mana cara nak menang?? Sila klik klik pada banner giveaway di atas.

 

Haa jangan tak tahu, siapa yang like facebook page dan follow blog Luna Shoppe, korang boleh dapat diskaun RM3 !! Untuk melayakkan diri mendapat diskaun RM3 tu, korang kena bagi nama facebook dan link blog semasa buat order. Okay pergi ramai-ramai serbu Luna Shoppe !!!

 

lebih kecil lagi

LUNA SHOPPE

BLOG : http://lunashoppe.blogspot.com

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/pages/Luna-Shoppe/273582346005369

 

 

 

 

Sign PNG NisaKay

4 comments :

zool said...

cuci mata sangat.. huhuhu

wawa basri said...

cantik juga! (: kak lysa adek ada tggl msj kat minishop's email. tlg reply ya

steffany daph said...

cantik2 baju dia (:

Riyani said...

Hm....menarik nya...