Friday, February 10, 2012

Hari bekerja

 

Assalamualaikum…

 

Picture2810

Hari ni seharian kat PWTC. Seawal jam 8.30 pagi aku dan boss aku, Tekong bertolak dari Shah Alam.. Lepas tu jalan jammed pulak dahhh…. Maka sampailah kami di PWTC.

 

Hari ni Amanz Network bukak booth kat NEF-AWANI ICT Fair 2011, PWTC. Korang datanglah ramai-ramai eh. Dapat jumpa aku ehhh tetibe! Boleh beli t-shirt Amanz Network dengan harga diskaun. Harga asal RM50, korang boleh beli RM40 je. Hekhekk…

 

Okay aku tak tahu mana pergi ilmu berkomunikasi aku sebab aku sangat sangat sangat pemalu la pulak. Sorry boss! Practice dulu boleh? Hahaa…. Okebai.

 

 

Sign PNG NisaKay

17 comments :

mira maisara said...

nisa: pratice make perfect. saya tgk awk nie cam jenis petah bercakap je..?wihihi

nuruashia said...

alololo...rjnnye die keje..keje baik2 yee dik ^^

shafira aida said...

:)

hudahassan said...

chaiyok2 !! all the best nisa :)

Mira Amirudin said...

never give up nisa! :)

cik ziqa said...

goodluck sis. :)


practice make perfect.

FARA said...

Kalau dtg jumpa awak, agak2 t-shirt tuh boleh dapat free tak? hihi.

Shazwani Ramly said...

selamat bekerja kak nisa :D

Zarul said...

happy working to u

Denaihati said...

askm. terima kasih infonya.

steffany daph said...

wow. best tu. jalan jalan yerk? hehe..

Cik Anis said...

go go chayok

iyka zulaika said...

nisa memang selalu bz kan. hehe.

Amri Dellan said...

gud luck nisa...:)

kalau penat p mkn kfc...haha..jom usha sini sat...

http://shinichiemre.blogspot.com/2012/02/pergi-kfc-kena-pukul-tak.html

Akulah Pak Lan said...

praktikal lagi ni...

MOHD SANIY said...

pergh, blog cantik

akuorangsakit said...

Hi Nisa,
Sy peminat setia Amanz.my.Hari-hari masuk baca. Bestlah kerja dengan diorang.Kutip banyak ilmu :-) Good luck!