Friday, February 10, 2012

Hari bekerja

 

Assalamualaikum…

 

Picture2810

Hari ni seharian kat PWTC. Seawal jam 8.30 pagi aku dan boss aku, Tekong bertolak dari Shah Alam.. Lepas tu jalan jammed pulak dahhh…. Maka sampailah kami di PWTC.

 

Hari ni Amanz Network bukak booth kat NEF-AWANI ICT Fair 2011, PWTC. Korang datanglah ramai-ramai eh. Dapat jumpa aku ehhh tetibe! Boleh beli t-shirt Amanz Network dengan harga diskaun. Harga asal RM50, korang boleh beli RM40 je. Hekhekk…

 

Okay aku tak tahu mana pergi ilmu berkomunikasi aku sebab aku sangat sangat sangat pemalu la pulak. Sorry boss! Practice dulu boleh? Hahaa…. Okebai.

 

 

Sign PNG NisaKay


17 comments:

  1. nisa: pratice make perfect. saya tgk awk nie cam jenis petah bercakap je..?wihihi

    ReplyDelete
  2. alololo...rjnnye die keje..keje baik2 yee dik ^^

    ReplyDelete
  3. goodluck sis. :)


    practice make perfect.

    ReplyDelete
  4. Kalau dtg jumpa awak, agak2 t-shirt tuh boleh dapat free tak? hihi.

    ReplyDelete
  5. wow. best tu. jalan jalan yerk? hehe..

    ReplyDelete
  6. gud luck nisa...:)

    kalau penat p mkn kfc...haha..jom usha sini sat...

    http://shinichiemre.blogspot.com/2012/02/pergi-kfc-kena-pukul-tak.html

    ReplyDelete
  7. Hi Nisa,
    Sy peminat setia Amanz.my.Hari-hari masuk baca. Bestlah kerja dengan diorang.Kutip banyak ilmu :-) Good luck!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay