Sunday, February 19, 2012

[GAMBAR] Nurul Ekasari, heroin filem Chantek yang gorgeous!

 

Assalamualaikum…

 

Benarlah kata orang, mekap tu mampu merubah wajah seseorang 360 darjah! Boleh buat wajah seseorang kelihatan sangat berbeza dan silap hari bulan memang dah tak kenal dah! Disebabkan mekap boleh buat wajah seseorang kelihatan lebih cantik jelita kebaboom, maka tak hairanlah kalau ramai wanita yang menyukai mekap!

 

 

IMG_1604

Begitu juga dengan pelakon dari Indonesia iaitu Nurul Ekasari, yang memegang watak Chantek Ratnadewi dalam filem Chantek arahan Pierre Andre. Dalam filem tersebut Chantek merupakan pembantu rumah kepada AD (lakonan Pierre Andre), maka penampilan beliau sangatlah ringkas dan biasa, juga tidak mengenakan mekap yang tebal.

 

 

IMG_1613

Walaupun begitu aku sukakan watak Chantek yang tidak mengenakan mekap tebal sebab nampak natural beauty beliau, dan sesuailah dengan watak yang dibawakannya. Semasa majlis pra tonton filem Chantek bulan lalu Nurul Ekasari tampil jelita dengan busanan biru.

 

 

IMG_1602

She’s pretty in the film, and she’s stunning outside! Sentiasa tersenyum dan tersenyum. Orang kata senyum tu sedekah, senyum tu penyeri wajah, senyum tu awet muda.. ye tak?? Hikhikhik…

 

 

IMG_1608

Busana biru lembut yang menawan!

 

 

IMG_1587

Jangan lupa saksikan filem Chantek lakonan Pierre Andre dan pelakon Indonesia Nurul Ekasari di pawagam berhampiran anda!!

 

 

Sign PNG NisaKay

9 comments:

Hazwani Zan Juhari said...

Lawanye mekap die :)

nia marlissa said...

mekap mampu membuat seseorang lebih muda dan lebih tua

Atiqah Wadiah said...

cantik kan dia :)

aishah said...

dia mmg chantekk..:)

LiYa_Ex0ra said...

semua wanita di lahirkan cantik, ianya bergantung pada diri sendiri bagaimana untuk mengekalkan kecantikan itu:')

LiYa_Ex0ra said...

semua wanita di lahirkan cantik, ianya bergantung pada diri sendiri bagaimana untuk mengekalkan kecantikan itu:')

lisa said...

muka dia mcm melayu :)

LAici KAng Ais said...

mmg cantek.berkenan :)

no wonder lah nama filem ni chantek.

TeQah Khaire said...

ha'ah lah .. makeup dier simple dan tak tebal (:

*i like !

KLIK SINI!!! TOLONG PENUHKAN TABUNG MASA DEPAN SAYA YE !!

RAMAI-RAMAI KLIK YE !!