Monday, February 6, 2012

Gala Nite filem Azura 2012

 

Assalamualaikum…

 

Gala Nite filem Azura ni lah yang aku join dan berpeluang menonton filem arahan Aziz M Osman ini sebelum tayangan seluruh Malaysia. Wahhh kelas gituuu. Tonton filem percuma dan lagi awal. Jangan jelly ye noks. Hikhik…

 

Malam Gala filem Azura ini berlangsung di GSC One Utama, Damansara. Malangnya tetamu yang hadir sangat ramai tidak berpadanan denga ruangan yang bagi aku agak sempit. Mana tak ramainya.. bukak dua panggung kot! Jom layan sedikit gambar yang sempat di ambil.

 

IMG_1384

Lagu Sandarkan Pada Kenangan dinyanyikan semula oleh Hafiz dan errrr siapa nih eh.. Best jugak lah…

 

 

IMG_1385

Aziz M Osman selaku pengarah filem Azura 2012 memberi ucapan.

 

 

IMG_1390

Ni Ehsan kot namanya. Ehsan mana aku tak tahu. Yang aku tahu dia yang nyanyikan lagu Azura versi rock dalam filem ni.

 

 

IMG_1393

Sidang media yang berlangsung selepas tayangan filem.

 

 

IMG_1395

Opppsss NO CONTROVERSY okayh! Akmal Hilmi adalah antara blogger yang agak baik dengan aku dan sangat gila-gila. Untuk Gala Nite ni aku feeling-feeling pakai sedondon dengan beliau. Hitam putih and sedikit biru. Haha. Mampu???

 

 

IMG_1399

Ouhhh rakan satu kampus dan juga rakan blogger ZIERA ZAIN pun join majlis ni. Amacam beb? Seronok tak tengok wayang free? Kehkehkeh…

 

 

Okaylah.. itu aje yang boleh aku kongsikan. Bukan apa, gambar pun memang tak banyak sebab ruang yang sempit, bersesak dengan orang buat aku kurang mood nak snap sana snap sini. Harap mengerti ye.

 

 

Sign PNG NisaKay

14 comments :

H.J said...

mantap

msredcheesecake said...

best ke citer cinta ni?

Ain Dzaya said...

woooo! u make ke jelez sis!

Apa petanda dia jodoh kita? ♥

Admin MMN said...

Hi Nisa,
I voted for your blog for Social Media Award 2012, vote number 98.

Really appreciate if you can vote for my blog too, malaysia-motoring-news.blogspot.com for Best Auto category at :http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17

A million thanks to you.

Regards.
Admin MMN

mira maisara said...

selalu ke join majlis2 cm ni nisa?

Muaz Faris said...

selalu kan dapat tiket free.. wah, best tul nisa ni

El-Janna said...

wahhhhhhh best la~~~~~~~~
dpt tgk wayang free^^

wanie mn said...

Bila tgk aziz m osman, tribgt hrtu tjmpvdia dkt mvalley. Kami jmp dia dkt surau. Pnylah sempoi dressing. Humble gila kot.

cikpia said...

best ke azura 2012?

JMR said...

rmai gk yg komplem psl kesesakan masa event ni..

AmirahSM said...

bestnye jmpe ramai artisss =)

Ain SSB said...

Gambar Nisa dengan Akmal Hilmi tu nampak sepadan sgt...oops! hehe.

akmal hilmi said...

omeynyyeeeeee :p

Anonymous said...

cntikla ziera zain.. manis.. :)adore her..