Tuesday, February 21, 2012

Doakan rakan saya…

 

Assalamualaikum…

 

Balik dah malam sebab seharian keluar hari ni.. Bukak facebook aje dapat berita yang menyedihkan…

 

SR

Seorang rakan sesama blogger yang saya kenali sejak setahun lebih yang lalu iaitu SYAFIQ ROSLI kini berada di hospital. Menurut adik Syafiq, beliau dimasukkan ke hospital kerana jangkitan kuman dan kena operation.

 

Agak terkejut dapat berita ni sebab aku baru saja jumpa Syafiq minggu lepas. Macam mana dia boleh jatuh sakit pun aku tak tahu.. Mungkin berita Syafiq jatuh sakit ni dah beberapa jam.. Tapi takpe, aku nak mohon semua yang membaca entry ini doakan kesejahteraan rakan aku ni. TERIMA KASIH.

 

 

Sign PNG NisaKay


37 comments:

  1. InsyaAllah akan disembuhkan tuhan :)

    ReplyDelete
  2. Smoga Allah swt melindungi dan memulihkan kesihatan Syafiq Rosli..amiin...

    ReplyDelete
  3. Semoga semuanya dipermudahkan dan cepat sembuh..insyallah

    ReplyDelete
  4. semoga syafiq cepat2 sembuh... =)

    ReplyDelete
  5. oh sakit ke dia? die abg kwn sy. moga semua nye slmt n cpt smbuh..

    ReplyDelete
  6. Semoga SR akan cepat sembuh. itulah dugaan tuhan bila2 masa je datang kan

    ReplyDelete
  7. semoga SR cepat sembuh dan operation berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  8. semoga SR cepat sembuh dan operation berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  9. syafiq masuk wad?

    Syafakallah.....

    ReplyDelete
  10. semoga dia baik-baik aje....amin insyaAllah...

    ReplyDelete
  11. Smoga Allah swt melindungi dan memulihkan kesihatan Syafiq Rosli..amiin...

    ReplyDelete
  12. As-Salam.
    Alahai ....semoga Syafiq kembali sihat seperti sedia kala ...dia pembaca tegar kat blog www.hasrulhassan.com juga.

    ReplyDelete
  13. Insyallah akan sembuh.. kita doakan yg terbaik buat dia..

    ReplyDelete
  14. semoga SR cepat sembuh...
    baru je nampak dia update blog nyer baru2 niee

    ReplyDelete
  15. Semoga SR cepat sembut ok. Kita sesame doakan :)

    ReplyDelete
  16. nk tnye, jangkitan kuman ni kt mne ye? kt paru2 ke? semoga cpt sembuh

    ReplyDelete
  17. Moga Allah menyembuhkan sakit kwn lisa nih yea..

    ReplyDelete
  18. semoga syafiq cepat sembuh.insyaallah.

    ReplyDelete
  19. semoga SR cepat sembuh. dah lama tak on twitter, biasanya salu gak tweet ngn SR.

    ReplyDelete
  20. Semoga rakan Nisa, Syafiq akan cepat sembuh dan dipermudahkan urusan rawatan oleh Allah SWT-Amin...

    ReplyDelete
  21. smga dia cpt sembuh..

    my friend pagi smlam i dpt tau dye koma, tak lama kemudian dlm kul 2ptg i dpt tau dia dh meninggal dunia..emm...

    ReplyDelete
  22. sekarang penyakit datang tidak mengenal usia...hati2..

    ReplyDelete
  23. Pernah satu kali nurul jumpa dia.. moga dia cepat sembuh..

    Cik Nisa yang comel.. nape sejak kebelakangan ni baca kat twitter asyik moody jer..

    be happy & strong yer kiut girl ;)

    ReplyDelete
  24. semoga cpt smbuh.insyaAllah.amin

    ReplyDelete
  25. sab pn baru tahu SR sakit.. i miss him T.T

    ReplyDelete
  26. saya pernah lalui pengalaman getir kerana tak sihat. Apa pun kita kena sabar dan tabah

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay