Tuesday, February 21, 2012

Doakan rakan saya…

 

Assalamualaikum…

 

Balik dah malam sebab seharian keluar hari ni.. Bukak facebook aje dapat berita yang menyedihkan…

 

SR

Seorang rakan sesama blogger yang saya kenali sejak setahun lebih yang lalu iaitu SYAFIQ ROSLI kini berada di hospital. Menurut adik Syafiq, beliau dimasukkan ke hospital kerana jangkitan kuman dan kena operation.

 

Agak terkejut dapat berita ni sebab aku baru saja jumpa Syafiq minggu lepas. Macam mana dia boleh jatuh sakit pun aku tak tahu.. Mungkin berita Syafiq jatuh sakit ni dah beberapa jam.. Tapi takpe, aku nak mohon semua yang membaca entry ini doakan kesejahteraan rakan aku ni. TERIMA KASIH.

 

 

Sign PNG NisaKay

37 comments :

misskonspirasi said...

smoga sihat kembali..insyaAllah..

Pharmalif said...

InsyaAllah akan disembuhkan tuhan :)

Jay said...

Smoga Allah swt melindungi dan memulihkan kesihatan Syafiq Rosli..amiin...

l.e.e.a.a.n.w.o.n said...

Hi...hope he will get well soon..amin

Miss uCu said...

Semoga semuanya dipermudahkan dan cepat sembuh..insyallah

Gadis Biasa said...

semoga beliau cepat sembuh...

misz_eyza said...

semoga syafiq cepat2 sembuh... =)

SiBudakKurus said...

oh sakit ke dia? die abg kwn sy. moga semua nye slmt n cpt smbuh..

Rozuan Ismail said...

Semoga SR akan cepat sembuh. itulah dugaan tuhan bila2 masa je datang kan

nur anis said...

semoga dia cepat sembuh...

Fayyazmii said...

semoga SR cepat sembuh dan operation berjalan dengan lancar..

Fayyazmii said...

semoga SR cepat sembuh dan operation berjalan dengan lancar..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope cepat sembuh... aminnn

mynameismy said...

syafiq masuk wad?

Syafakallah.....

iyka zulaika said...

semoga cepat sembuh.

nanakimie said...

semoga dia baik-baik aje....amin insyaAllah...

ANISA said...

semoga dia cepat sembuh...

iffah imani said...

Smoga Allah swt melindungi dan memulihkan kesihatan Syafiq Rosli..amiin...

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Alahai ....semoga Syafiq kembali sihat seperti sedia kala ...dia pembaca tegar kat blog www.hasrulhassan.com juga.

shera haifa said...

Insyallah akan sembuh.. kita doakan yg terbaik buat dia..

aDisH.sHidA said...

semoga SR cepat sembuh...
baru je nampak dia update blog nyer baru2 niee

Bella Azman said...

semoga dia cepat sembuh

Eqa Yazid said...

Semoga SR cepat sembut ok. Kita sesame doakan :)

Mohd Khairi Khadzir said...

nk tnye, jangkitan kuman ni kt mne ye? kt paru2 ke? semoga cpt sembuh

Mak Lagenda said...

Moga Allah menyembuhkan sakit kwn lisa nih yea..

ucupiza said...

semoga syafiq cepat sembuh.insyaallah.

BLADE EDGE said...

amiiiinnnn....

Miss Butterfly said...

semoga SR cepat sembuh. dah lama tak on twitter, biasanya salu gak tweet ngn SR.

Huda Sindarela said...

get well soon to syafiq rosli...

Magic Chic said...

Semoga rakan Nisa, Syafiq akan cepat sembuh dan dipermudahkan urusan rawatan oleh Allah SWT-Amin...

Mr feckry said...

banyakkan selawat syifa'

mysara said...

smga dia cpt sembuh..

my friend pagi smlam i dpt tau dye koma, tak lama kemudian dlm kul 2ptg i dpt tau dia dh meninggal dunia..emm...

Daddylicious said...

sekarang penyakit datang tidak mengenal usia...hati2..

Cik Nurul said...

Pernah satu kali nurul jumpa dia.. moga dia cepat sembuh..

Cik Nisa yang comel.. nape sejak kebelakangan ni baca kat twitter asyik moody jer..

be happy & strong yer kiut girl ;)

MaYa MustWany said...

semoga cpt smbuh.insyaAllah.amin

sab said...

sab pn baru tahu SR sakit.. i miss him T.T

Fid"s said...

saya pernah lalui pengalaman getir kerana tak sihat. Apa pun kita kena sabar dan tabah