Saturday, February 18, 2012

Cik Sab in action!

 

Assalamualaikum…

 

Yeahh entry kali ini dengan sengajanya aku nak dedikasi buat Cik Sab wink wink. Heee entry ini bukanlah bertujuan nak mempromote diri Cik Sab kerana beliau sama sekali sudah berpunya. Awas ye semua jangan menggatal sangat ehhh!!!

 

Entry kali ini akan ku hias dengan wajah Cik Sab je. Chewahhh melampau tau metafora aku. Hakhakhak… Kejadian photoshoot-tak-sengaja berlaku ketika dalam wayang di Cineleisure, The Curve Damansara. Masa tu kami sama-sama menghadiri majlis pratonton filem Chantek. Kerana terlalu lama menunggu Pierre Andre, aku pun start la snap gambar sana, snap gambar sini.

 

IMG_1688

Haaa ni lah Cik Sab kite. Kemain tau aku cuba-cuba buat shoot style low key, pastu edit black and white. Tapi sorry ler Sab, aku lupa nak padam jerawat kat dahi tu. Kekekee…

 

 

IMG_1691

Satu lagi gambor versi black and white. Tertonggeng-tonggeng jugaklah aku nak ambil angle untuk gambar ni sebab aku nakkan bokeh daripada spotlight belakang Cik Sab tuhh…

 

 

IMG_1693

Satu lagi gambor ade bokeh! Sebenarnya aku nak ambil gambar bokeh tu je, Cik Sab ni haa yang tetibe enterframe. Ehhh. Haha gurau-gurau aje ye Cik Sab :D

 

 

IMG_1690

Ouhhh editing gambar yang ni mungkin kurenggg sikit?? Wuuu kena tingkatkan lagi skill editing nih!!

 

 

IMG_1698

Okay last but not least, gambar untuk Cik Sab kite ni ye. Harap Cik Sab suke ye entry yang aku dedikasi khas untuk dia ni. Hikhik… sekali sekala nak jugak jadi photographer aku nih. Cik Sab lak macam merelakan aje aku jadikan dia model tak berbayor. Hakhakhak…

 

 

Sign PNG NisaKay

15 comments :

Nyamuk Terbang said...

pndai main editing..nice

Anonymous said...

entry pasal marykay baeuty fair takde ke ?

nur amalina athman said...

nice..:)

Hanih Borhan said...

Hahaha, part jerawat kat dahi tu diam2 sudah,hahaha... :p

Diyana Norman said...

comel la kawan awk.. hehe

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

cool gila..

cik missi said...

cantik..mcam pro dah :P

zuk zuhaiza said...

chantek, pandai nisa snap dan edit.

hazanis said...

sat lagi saya kena blajr editing jugak la..masih xberapa pandai...=__='

dear yayah said...

leh jd photographer x berbayar gak nih.. hehe

shafira aida said...

lawa la cik sabb :P

sab said...

hahaaha...tq for this entri dear.. haa...jerawat tuh... kihkih... tkpe..next time kite shoot sesama lagik! :)

LiYa_Ex0ra said...

cantik la..boleh buat part time job as photographer:')

Anonymous said...

cik sab lawa.. :)

iyka zulaika said...

cantik. pasni kena belajar edit edit jugak :)