Wednesday, February 22, 2012

Aku nak Samsung Galaxy S2 !!!

 

Assalamualaikum..

 

Dalam entry DG Smart Plan and my Android Phone yang lepas aku dah cukup menaip dengan panjang lebar kenapa aku nak Samsung Galaxy S2 kann? Betapa… betapa… (lagu Betapa oleh Sheila On 7 tiba-tiba berkumandang di cuping telinga)

 

Samsung-Galaxy-S2-Contract1

 

Yeaaa entry geek lagi?? Hahaa entah. Geek mungkin, sebab video yang bakal aku tepek kat blog aku ni ialah video tentang salah satu aplikasi android. Aku lebih fokuskan kepada aplikasi di telefon bimbit android sebab aku ni seorang pengguna telefon yang tegar, terutamanya when it comes to Twitter, Facebook and BBM!

 

Jadi video kali ini aku ekspresikan rahsia hati aku yang sebenar, iaitu aku mahu memiliki salah satu DiGi Android – Samsung Galaxy S II. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapalah tahu kan kan kan?? Kalaulah rezeki berpihak pada aku, dapat jugaklah kot aku merasa pakai Samsung Galaxy S II… Kihkihkih…

 

 

Video ni aku buat sebab nak menang handphone Samsung Galaxy S2. Di samping tu, aku dok membebel pasal application tu, diharap akan memberi sedikit informasi jelas mengenai aplikasi PATH dalam android. Sebenarnya video yang terhasil sudah lain sikit dari idea asal, but roughly apa yang aku fikir dah terlaksana sikit dalam video ni.

 

 

So wish me luck uollss!!

 

 

Sign PNG NisaKay

6 comments :

kutoOobambOo / ericoanaci said...

kutooobamboo say: best ker tepon ni nak tukar lah...

[k]o{q}i[n] said...

watpe la nk byk2 fon... bg aku satu.. *wink*

F.A.R.A.H. deeb said...

Kite pakai Galaxy W (Wonder) pun okeh dah. Android mmg da boom! :)
Meh Jemput Singgah Ye :)
Wordless Wednesday: Begitu Besar Harapan Sekolah

Cik FaRiZaM said...

sy pakai hp biasa je, tk mampu la nak beli yg mahal.lain la nisa kay, leh dpt free.

Nana S. said...

saya pengguna s2 :)
serious best.

maharaja kegelapan said...

kau nak ke? Aku boleh belikan. Takde hal punya..