Saturday, February 18, 2012

Aku Dia dan DSLR [Part 20] – Taman Metropolitan Kepong

 

Assalamualaikum….

 

Yeahhh… Entry siri Aku Dia dan DSLR kembali lagi!! Kalau korang nak tahu, ini kesinambunagn dari entry Aku Dia dan DSLR [Part 19] sebab photoshoot kali ni diadakan sehari selepas street photoshoot kat Bukit Bintang tu.. Herherr gigih kan kami.

 

Setelah kami lepak di mamak, makan kenyangkan perut, rehatkan otak serta urat leher yang tegang akibat karaoke, maka kami berdiskusi tentang tempat photoshoot. Entah siapa entah yang bagi cadangan Taman Metropolitan Kepong (atau lebih dikenali sebagai Taman Layang-layang), kami semua ikutkan aje.

 

TARIKH : 7 Februari 2012

LOKASI : Taman Metropolitan Kepong (Taman Layang-layang)

 

 

Pembukaan. Gambar intro yang kurang senonoh. Bila dah penat lari satu taman layang-layang (oke ini tipu) aku pun baring sebab kepenatan. Feeling-feeling sleeping beauty gituuu.. Mampu?? Hahaa!! Terima kasih KIRIN SELAMA PERAK for this picture!

397923_370851952927432_171556019523694_1606028_466707382_n

 

 

Dua gambar dibawah adalah hasil tangkapan AndyHowtt. Kemain tau sekarang dah ada DSLR, lepas tu makin minat pulak dalam bidang photography?? Hehee takpe takpe.. Keep it up Andy!

430082_3164116657607_1106094573_33230421_1714194994_n

402071_3152863176277_1106094573_33226288_536946962_n

 

Dua lagi gambar di bawah ialah hasil tangan Fad Ali GambarGrapher.

420208_358984577464408_100000586063333_1348771_1222349261_n

404927_358401954189337_100000586063333_1347910_1734662896_n

Dalam gambar : Fad Ali GambarGrapher, Akmal Hilmi, AndyHowtt, GeGambar Kayif, Koqin Karemo, Cik Sab dan Nisa Kay. Turut berada di lokasi adalah Kirin Selama Perak.

 

 

Photos below by Fad Ali GambarGrapher, editing by Nisa Kay.

IMG_9048 copy

IMG_9036

IMG_8995

 

Maka sampai situ ajelah koleksi gambar siri Aku, Dia & DSLR kali ini. Terima kasih sangat sangat kepada yang telah bekerjasama serta meluang masa untuk join lepak sambil photoshoot di Taman Metropolitan atau lebih dikenali sebagai Taman Layang-layang ni…

 

Pendek kata memang best shoot kat sini sebab berangin aje walaupun panas. Lagi satu, tengahari tak ramai orang so tak seganlah aku nak posing macam mana pun kan. Hikhikhik… memang tak duduk diam aku dibuatnya.. lari sana.. lari sini.. bergolek macam hindustan pun ada. Huhuhuu..

 

RAKAN BLOGGER :

Fad Ali GambarGrapher

Akmal Hilmi

AndyHowtt

GeGambar Kayif

Koqin Karemo

Cik Sab

Kirin Selama Perak

 

Jumpa lagi ye korang! Will be missing you guys extremely much! And I really really had a great time with all of you! Hope lepas ni akan ada lagi masa lepak-lepak macam ni. Best sangat! Heee….

 

 

Sign PNG NisaKay


30 comments:

  1. serius cntik pose senyum tu..! rindu nk photoshoot lagi...

    ReplyDelete
  2. cntiklah pic2 ats tu...lg baju polka dot tu..heheh comel sgt..

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik semuanya!! best! :D

    ReplyDelete
  4. kalau pandai dan kreatif dari segi angle,gambar yang diambil memang cantik.tahniah

    ReplyDelete
  5. nisa, positioning watermark sedikit mencacatkan gambar yang cantik itu. sadly.

    ReplyDelete
  6. asal sume ckp ko cantik?? ermm...yela, cantik la gak... hahahhaha

    ReplyDelete
  7. cantiknya...gambar nisa..skirt nisa cantik...^^

    ReplyDelete
  8. Gila canggih & hidup gambar-gambar ni :-)

    ReplyDelete
  9. wahh gojes sesangat sume gmbr nie.. I really like it! :')

    ReplyDelete
  10. canteklah gambar kain terbang terbang tu eheee

    ReplyDelete
  11. pic kain trbang tuh...smart2

    ReplyDelete
  12. semua picture cantik.. ada edit ke? and u guna DSLR apa ni?

    ReplyDelete
  13. nisa, baju polka dot tuh beli kat mna? cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk -anis

    ReplyDelete
  14. wow..hebat betol terbaring2.

    ReplyDelete
  15. cantiklah skirt tu secantik org yg memakainya!

    ReplyDelete
  16. cantiknyaa . skirt pon cantik jugak . beli kat mane ?

    ReplyDelete
  17. inspiration...like it

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay