Monday, January 9, 2012

Wajah baru blog Saya Suka Menaip tahun 2012

 

Assalamualaikum…

 

headernw

Korang ingat tak header blog yang ni??? Aku pernah guna tapi tak lama.. Heee mungkin gambar awek dalam header di atas seksi sangat, berlawanan dengan aku kot? Hahaa…

 

 

header_nisa

Kemudian aku guna header ini. Header yang banyak dapat pujian sebab efek 3D nya. Dan juga beberapa item dalam header ni banyak berkaitan dengan aku, seperti spec mata dan DSLR di atas.

 

Setelah hampir setahun guna header ini, aku decide nak tukar header. Bukan mengada bukan dah menyampah dengan header ni, tapi sebab aku inginkan wajah baru yang lebih kemas dan lembut untuk blog kesayangan aku.

 

Sepanjang bulan Disember aku duk survey designer blog, sebab sejujurnya aku agak cerewet bila nak memilih designer blog. Kang dapat yang tak memahami citarasa kan dah tak best?

 

 

nisakay

Akhirnya setelah aku berputus asa nak survey, abang aku iaitu MEUZ ANGELO offer untuk buat header blog aku. Errr sebenarnya aku yang paksa. HAHA!! Mula-mula header yang dia design macam skema ayam sangat. So aku paksa jugak nak header yang gegurl.

 

Dan taraaaa…. header yang tersergam ayu kat blog aku ni dia pasang petang tadi. Hehehe suke makkkk. Ayu, lembut, gegurl semua adalah! Tak lupa aku suruh dia tepek gambar aku walaupun tak berapa nak ayu.

 

Aku saja suruh dia tempek nama NISA KAY besor-besor sebab mulai tahun 2012 ni aku nak blog ni beridentitikan nama aku! So, “Saya Suka Menaip” tu biarlah menjadi caption, atau pun penerangan diri aku.

 

Aku ada suruh dia edit sikit-sikit blog aku ni. Dan Alhamdulillah blog aku dah kemas sikit berbanding sebelum ni. Jadi.. inilah imej tahun baru blog Nisa Kay ini… Terima kasih along aku MEUZ ANGELO sebab edit blog aku.

 

 

headernisakay1

**UPDATED** Tak sampai sehari pun header yang tadi menghiasi blog ni, baru tadi along aku tukar header aku kepada bentuk yang lebih jelita ahaksss!! Ditambah dengan corak kerawang sangat cantik!! Backgoround pun dah tukar sikit. Ohh hebat along aku si MEUZ ANGELO sebab aku tak payah bagitahu aku nak macam mana.. He already knows. HAHA!!

 

 

 

Sign PNG NisaKay


45 comments:

  1. cantek!. kemas!
    banag dapat ipah tak? hehe

    ReplyDelete
  2. suke =)...teringin nak ade header lawa2..

    ReplyDelete
  3. suke =)...teringin nak ade header lawa2..

    ReplyDelete
  4. muez abang ko ke? siyesly aku baru tahu! hahaha kim salam kat beliau, hahaha

    ReplyDelete
  5. sweet sangat..hehe..nak jugakk.. :P

    ReplyDelete
  6. nampak matang rmaja sket..haha..nice3x..;p

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. dan akhirnya.. setelah lama .. dia tukar gak, mmg style la nisa

    ReplyDelete
  9. cantek...
    malam tadi sebelom tido..bukak blog nisa header laen...
    taw2 pagi nie heder laen..hehew
    due2 pon cantek..tapi yg last nie ag cantek..memng lebih jelita..^^

    ReplyDelete
  10. wow! so sweet & cute. i like! :)

    ReplyDelete
  11. Nisa buat sendiri ke header tu? nak jugak macam tu.. :)

    ReplyDelete
  12. nisa mmg suke btul ngan tudung tu ekh? ke mane2 mesti ade gmba dye ngan tdung polka dot tu, hehehe :)

    ReplyDelete
  13. hehe...due2 lawa..yg kerawang2 ni lagi gugirl la..like333=)

    ReplyDelete
  14. alolo.. syomelnye.. tapi kerawang tak nampak sangatlah sebab nak sama dengan warna bground ;) klu bground wrnanya pink lmbut lg okey ;)

    ReplyDelete
  15. layout die tk menyerlah lah...tp header tetap ok...cun

    ReplyDelete
  16. Mengapakah ianya sungguh cantik? :O haha

    ReplyDelete
  17. wahhh ! cantik blog akak , saya suka . anyway saya budak baru . hihi , & da lame mengintip akak ni :D ok , gurau je . saya suka akak punya blog . akak comel lah , jeles tgk :DD

    ReplyDelete
  18. cantik headernye..
    org yg kat header tu pun cantik..

    ReplyDelete
  19. terbaik..
    scroll laju kebawah,then perasan de benda lain..naik balik..then baru baca entry.hihihi..tapi nape nisa xletak scroll bar kat side bar?

    anyway memang cantik yg ni

    ReplyDelete
  20. wah...santek.....header baru sempena tahun baru ek...=D

    ReplyDelete
  21. suka tengok gambar nisa dekat header 2 .. sweet sgt .. :)

    ReplyDelete
  22. saya suka header yg no 2 tu....cantik sgt :)

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum..hai nisa..sy suka sangat baca blog nisa kay ni..btw nisa kay cantik

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay