Tuesday, January 31, 2012

Vintage bag

 

Assalamualaikum semua…

 

This is a quick entry ye. Sangat busy. Tak sempat balik Shah Alam lagi nak pos hdiah pemenang-pemenang giveaway dan juga pos barang customer. Haihhhh. Tapi takpe hari ni balik Shah Alam yeayyy… So jom tengok apakah isi entry kali ini…

 

IMG_1364

Semalam aku menghadiri Gala Nite filem Azura 2012 lakonan Neelofa dan Shahz Jaszle. Thank you Twitterjaya for the tix! Ohhh nak bagitahu I love that blue vintage bag!!!! Korang kena dapatkan ye!!

 

 

IMG_1366

Gambar lebih dekat. Sangat suka suka suka. Nak lagi dekat kena beli lah. Kekekeee…. Nak tahu aku beli kat mana???

 

header1

ZEEZ COLLECTION! Kalau nak pergi ke page ZeeZ Collection ni sila klik banner di atas ye. Cepat ramai-ramai rembat!!! Okaylah nak bersiap untuk ke pra tonton filem Chantek by Pierre Andre pulak..

 

 

 

Sign PNG NisaKay

13 comments :

merpatisejoli45 said...

cantek beg tu. :)

Miss Sue said...

filem azura...yess ! belakon kat u sue ...:D ade terselit sikit muka sue dalam filem tu taw...hahahah...btw cantik bag vintage tu..

akuamir said...

yang lelaki punya takda??ahaha

CekbOlat-bOlat said...

oh cunn !

ainasuhana said...

cantik beg nie..

dyra said...

memng cantik

yaya said...

cantik la !

nurul diana said...

minat skirt labuh mcm kak nisa , tp susah mhu jmpe lowhh =='

ummi rahimi said...

waktu malam gala azura tu,kak nisa duduk sebelah saya je sebelum masuk hall....

mula2 ragu2 jugak,nisa kay ke ni??
rupa2nya betul2 lah...rugi nyer tak tegur...hahahhah

miss juejue said...

beg tue mmg awesome . mesti kena beli .. :)

mRs dReam HiGh~:)) said...

cantek cngt! saie punya x s'cantik kak nisa pnya!! ^_^

Lyn said...

wow..cantik ahh kak..akak pakai shawl satin ngan tudung syria ker tuhh?

cherry perf said...

nisa kalo u b'minat utk buat business blh ke www.cherryperf.blogspot.com