Monday, January 9, 2012

Video Aaron Aziz menyanyi.

 

Assalamualaikum..

 

Tadi my Sis Shereen share satu video kat facebook dia. Bila aku tengok macam tak percaya sebab… Ishhhh macam tak percayalah! Sekali aku tengok video nya… menjerit-jerit histeria aku!! Hahaa… Girlsss!!! Jom histeria bersama. KAHKAHKAH!!!

 

 

WARRGGGHHHH!!!! Begitulah aku dok menjerit tak sedar diri dalam bilik tadi. Fuhhhh cairrrr aku dengar Aaron Aziz menyanyi oii!! Meh aku kiss laju-laju!! Ehhh tak senonoh pulak aku nak kiss laki orang kan?? Sobsss dah berpunya Aaron Aziz ni, dah ada anak bini.

 

Chaittt kalau pun Aaron Aziz ni single macam laa dia nak kat aku kan? Puihhh. Pendapat aku? Cair beb dengar suara Aaron Aziz! Boleh menyanyi rupanya.. Hiks hiks hikss aku tersipu malu tanpa sebab yang kukuh. Kalau dia masuk kelas vokal ni boleh menyanyi nih! Hahaa…

 

Mungkin ramai dah tahu yang Aaron Aziz ni sebenarnya boleh nyanyi. Tapi peduli apa aku? Aku baru tahu tadi ape ade hal? Hahahaa… Tapi tak puas la dengar Aaron menyanyi. Macam malu-malu aje tau! Hikhikhik… mohon Aaron menyanyi solo pulak lepas ni boleh? Muacchhh!! Haha over kawww!

 

 

Sign PNG NisaKay

20 comments :

LeenNajib said...

LOVE aaron aziz! heheh <3

Honey Kumicky said...

wa..x sgka..menyanyi pon blh upanya..

yaya said...

wahh !!!! histeria jap !!!

ila said...

aaron aziz full pakej laa

[k]o{q}i[n] said...

aku nyanyi best lagi.. err...kbai

pink said...

HAAAAA HAAAAAA HAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA COMELNYEEEEEEEEEEEE AARONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN MARI KITA HISTERIA BERSAMA2 HAHAHAHHAHAA :P

umie naziera said...

sya prnh tngok video ni..fist mmg serius xcaya..tapi sweet kann,cuma dya nyanyi sikit sgt laa...hehe

mahirahmahmood said...

wahhh...minat glerr kt aaron aziz ni..ensem sangat..untungglaaa isteri and anak die..nak kiss die laju2 gak..ahaks..

Syafiq Ahadin said...

Err....kak nisa!! nanti nak duet ngan akak pulaaa!!! hek3!

Cikpuan rara said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh sedap suara dye.

Umar Kadir said...

last year masa teater badai semalam pun dia ada nyanyi jugak! live tp kejap je

stormz said...

Cair lps dgr aaron nyanyi.heeee

♥ zatieebayim ♥ said...

*pengsan.

hahahaha...

shera haifa said...

pest time dye nyanyi kot smpai histeria smua org.
:)

Mila Ahmad said...

aarggghhhh...........histeria tgk aaRon aziz..melting hahaha...

eyza ♥ said...

akak , tolong support GA ni n join

http://planner4mylife.blogspot.com/2012/01/1st-ga-if-im-student.html

tengss

cik ziqa said...

ahaa, not bad laa dia nyany. nmpk malu malu kambing dia. hahah :)

chocolatecoffee12 said...

laa..kenapa aku pun tersipu2 tgk video nih? hahah! thx for sharing! :D

Izzah | zulkifli said...

ahhhhh!..

nak menjerit jugak.. =)
suka nye!

aidillah HAIMI said...

Ahhh, Tidak Tidak. Cair dah melelehleleh. Haha