Monday, January 9, 2012

Video Aaron Aziz menyanyi.

 

Assalamualaikum..

 

Tadi my Sis Shereen share satu video kat facebook dia. Bila aku tengok macam tak percaya sebab… Ishhhh macam tak percayalah! Sekali aku tengok video nya… menjerit-jerit histeria aku!! Hahaa… Girlsss!!! Jom histeria bersama. KAHKAHKAH!!!

 

 

WARRGGGHHHH!!!! Begitulah aku dok menjerit tak sedar diri dalam bilik tadi. Fuhhhh cairrrr aku dengar Aaron Aziz menyanyi oii!! Meh aku kiss laju-laju!! Ehhh tak senonoh pulak aku nak kiss laki orang kan?? Sobsss dah berpunya Aaron Aziz ni, dah ada anak bini.

 

Chaittt kalau pun Aaron Aziz ni single macam laa dia nak kat aku kan? Puihhh. Pendapat aku? Cair beb dengar suara Aaron Aziz! Boleh menyanyi rupanya.. Hiks hiks hikss aku tersipu malu tanpa sebab yang kukuh. Kalau dia masuk kelas vokal ni boleh menyanyi nih! Hahaa…

 

Mungkin ramai dah tahu yang Aaron Aziz ni sebenarnya boleh nyanyi. Tapi peduli apa aku? Aku baru tahu tadi ape ade hal? Hahahaa… Tapi tak puas la dengar Aaron menyanyi. Macam malu-malu aje tau! Hikhikhik… mohon Aaron menyanyi solo pulak lepas ni boleh? Muacchhh!! Haha over kawww!

 

 

Sign PNG NisaKay


20 comments:

  1. wa..x sgka..menyanyi pon blh upanya..

    ReplyDelete
  2. aku nyanyi best lagi.. err...kbai

    ReplyDelete
  3. HAAAAA HAAAAAA HAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA COMELNYEEEEEEEEEEEE AARONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN MARI KITA HISTERIA BERSAMA2 HAHAHAHHAHAA :P

    ReplyDelete
  4. sya prnh tngok video ni..fist mmg serius xcaya..tapi sweet kann,cuma dya nyanyi sikit sgt laa...hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh...minat glerr kt aaron aziz ni..ensem sangat..untungglaaa isteri and anak die..nak kiss die laju2 gak..ahaks..

    ReplyDelete
  6. Err....kak nisa!! nanti nak duet ngan akak pulaaa!!! hek3!

    ReplyDelete
  7. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh sedap suara dye.

    ReplyDelete
  8. last year masa teater badai semalam pun dia ada nyanyi jugak! live tp kejap je

    ReplyDelete
  9. Cair lps dgr aaron nyanyi.heeee

    ReplyDelete
  10. *pengsan.

    hahahaha...

    ReplyDelete
  11. pest time dye nyanyi kot smpai histeria smua org.
    :)

    ReplyDelete
  12. aarggghhhh...........histeria tgk aaRon aziz..melting hahaha...

    ReplyDelete
  13. akak , tolong support GA ni n join

    http://planner4mylife.blogspot.com/2012/01/1st-ga-if-im-student.html

    tengss

    ReplyDelete
  14. ahaa, not bad laa dia nyany. nmpk malu malu kambing dia. hahah :)

    ReplyDelete
  15. laa..kenapa aku pun tersipu2 tgk video nih? hahah! thx for sharing! :D

    ReplyDelete
  16. ahhhhh!..

    nak menjerit jugak.. =)
    suka nye!

    ReplyDelete
  17. Ahhh, Tidak Tidak. Cair dah melelehleleh. Haha

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay