Friday, January 6, 2012

Ultimate Cheesy Pizza! Can you handle it?

 

Assalamualaikum…

 

Hamboi hamboiii tak menahan tau letak tajuk entry slogan pizza dengan 7 jenis keju tu. Haaa dah alang-alang aku sebut, so korang dah tahu lah ye aku akan menulis satu entry mengenai PIZZA !!! Yaaa pizza!!!

 

IMG_8846

Okay kejap aku nak tayang gambar a good friend of mine. In fact daripada semester satu lagi kawan aku ni sangat baik, tak pernah gaduh dengan aku dan selalu tolong aku mana-mana yang dia mampu. Dan dia tak berkira pun dengan aku. Meet Elfiandri :)

 

 

IMG_8848

Makan-makan di Pizza Hut juga disertai oleh tetamu khas aku iaitu Eazy Izzuddin. Aku memang dah lama niat nak belanja Eazy makan pizza sebab dia tolong aku buat video mekap Maybelline aku dulu. Dan video tu lah yang melayakkan aku menjadi salah seorang finalis Maybelline’s Favourite Blogger.

 

Walaupun aku tak menang pun dalam contest tu, tapi menjadi salah seorang finalis adalah sesuatu yang masih boleh dibanggakan. So thank you so much kat Eazy Izzuddin sebab sudi tolong rakam video Maybelline aku walaupun aku mintak tolong last minute.

 

 

IMG_8851

Appetizer… Garlic bread dan mushroom soup yang masih panas! Pergghh memang membuka selera! Aku suka garlic bread cicah sup cendawan!

 

 

IMG_8852

Memandangkan aku beli satu set pizza, maka air yang sedia ada dalam menu ialah Mountain Dew. Aku malas nak tukar ke apa. Walaupun aku jarang sangat minum air ni, tapi aku tibai aje…

 

 

IMG_8855

Yeahhhh large Ultimate Cheesy Pizza! Dengan 7 jenis keju di dalam pizza ni cukup buat air liur kitorang meleleh-leleh beb!! Baunye pun buat aku terangkat! Tak sabar nak makan oiii!!!

 

 

IMG_8856

Kejappp.. tahan nafsu makan jap.. kita posing duluuu… Kekekeee…

 

 

IMG_8868

Posing jangan tak posing ye Eazy.. Kekekee… Gembira bila dapat makan pizza ye. Aku pon happy jugak dapat mengenyangkan perut!

 

 

IMG_8863

Maaf la ye Eazy dan El.. Aku ni memang pelahap sikit. Tak menyempat terus ngappppp!!!!

 

 

IMG_8878

Yearrgghhh perut sudah kenyang. Pizza dengan 7 jenis keju! Cant you handle it??? Huuu memang sangat mengenyangkan sebab pizza tu padat dengan keju! Tapi dapat pizza yang fresh baked memang aku terus ngap! Sebab makanan yang masih panas membuka selera aku.

 

So maafkan aku ye buat entry makanan tengah-tengah malam ni. Kang berhabuk gambar-gambar ni aku dok peram dalam hard disk! Kui kui kui~ So kesimpulannya, Ultimate Cheesy Pizza, yeahh we can handle it!!!

 

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!!

12 comments :

Cik Eka said...

hehehe..
penah makan jugak pizza ni tapi cepat kenyang plak..hehehe

Izan Ishak said...

alahaiiii...sedapnya! mmg sah2 kena cari juga nih...

Aweyn said...

slurppppppppppppp

SheaAzhar said...

Memang sedap sangat Kak Nisa! :D

Syuhada Nasya said...

sedap nye :)

FatinAmirah said...

oh gosh,sedap pizza.my mouth keeps secret saliva :O

Honey Kumicky said...

Nisa..

napa tyg makanan waktu nie...

lapo da..

saharinasaharudin said...

sedapp.rin dah try dah.nyuuummmmy :)

Nalisa Syahira said...

cpt muak kot mkn pizza ni . haha

Akulah Pak Lan said...

nasi pun cepat bosan, ni kan pulak pizza. haha

Magic Chic said...

Besarnye pizza nih...I love cheese and ini klu sya makan konpem naik jerawat...he2 :D

ChiakiHidayah said...

blog kak nisa dah tak macamm duluuu, terpakselah bace entry lelame :'(