Friday, January 6, 2012

Tiket percuma ke majlis pra tonton filem Keramat untuk pembaca Saya Suka Menaip

 

Assalamualaikum…

 

Kali ni aku nak offer tengok wayang FREE kat pembaca blog aku. Ya bebeh PERCUMA. Ada kawan minta tolong aku carikan blogger yang nak ke majlis pra tonton filem KERAMAT oleh MIG (metrowealth pictures). Korang berpeluang untuk menonton filem ini bersama barisan pelakon dan pengarah filem KERAMAT.

 

keramat

10 Januari 2012

MBO SUBANG PARADE

8.00 malam

 

Aku ada 3 PASANG TIKET yang nak diberi secara PERCUMA. Tahniah kepada mereka di bawah kerana berjaya emel aku dengan pantas dan mendapat sepasang tiket seorang.

 

 

Haaa seram tak noks? Berdiri bulu roma dan bulu-bulu yang wujud di badan. Kekekeee… Tahniah kepada yang dah hantar emel kat aku dengan pantasnye. Jumpa korang di sana!

 

P/S : Nurul Arina kata dia ade 2 tiket percuma . Siapa nak , let her know, inacomot@yahoo.com

 

Sign PNG NisaKay

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!!

10 comments :

shafira aida said...

kak nisa..nak pegi:(..tp transport takde :) teheee :)

beLLa said...

bestnye dpt free ! tapi ade exam 9,10,11. ;(

FMJ said...

ala... nk tgk.. tp jauh pulak.... :( akk follow blog saya ye.. :)http://fmjteam.blogspot.com/

Faqihah Husni said...

A;a :( Tak boleh. Kedahh

Nur Arina said...

Me also ade 2 tiket percuma . Siapa nak , let me know la ehh . inacomot@yahoo.com . thanks :)

Ieka Luvika said...

thanks nisa... ailevyuuu hihi :))

elleyayah . said...

dahh . ellynazari@gmail.com . dah send detaill .

airashahiraazmi said...

salam,kak nisa..hehe!er..aira blogger bru..mmg ni tmpt komen an?x sala tmpt an?bkn pe,x fhm sgtt..knfius ngn shoutmix2 2..aira da follow at twitter..kak nisa x follow aira..pnt tggu..tringn nk chat sma akak..bp aira ske laa..tgok akk pnye dress up..lw leh nk tnye2,,ni bli at ane,2 bli at ane..wah!pnjg suda..huhu

saharinasaharudin said...

nak nak nak :)

Nur Arina said...

Nysa , thanks :) . Ade jugak la few person email mintak tix tuh . :) Anyway I dabgi da ..