Friday, January 20, 2012

Terima kasih QOMA’s Boutique!!

 

Assalamualaikum semua….

 

Seperti yang dah diketahui ramai aku telah pun dipilih sebagai pemenang tempat ketiga untuk contest QOMA Boutique Next Top Model. Alhamdulillah… memang bersyukur sangat sebab tak sangka tau boleh terpilih, peserta lain ramai lagi yang cantik jelita… Maka hari tu hadiah dari QOMA's Boutique sampai dan saya nak share dengan semua…

 

IMG_8789

Wahhh banyakkan! Tak sangka hadiahnya sebanyak ini. Alhamdulillah memang rezeki Allah beri. Syukurnya… Dapat kerongsang, selendang Dhia yang boleh pakai kedua-dua side tu, blouse dan cenderahati awesome!

 

 

IMG_8792

Cenderahati khas QOMA’s Boutique iaitu small mug, magnet fridge, hiasan dan puzzle!

 

 

Di kesempatan ni aku nak berterima kasih kepada pihak QOMA's Boutique dan para pengadil serta semua yang LIKE gambar yang aku pertandingkan untuk contest ini. Sesungguhnya keikhlasan korang menyokong aku hanya Allah yang mampu balas.Sekali lagi.. terima kasih..

 

 

Sign PNG NisaKay

8 comments :

nasha sanza said...

hehe..tahniah nisa..banyaknya hadiah! syukur rezeki murah:) saya pun undi nisa tau!:)

daya jamal said...

tahniah ! :)

cik ziqa said...

ya. nice one. banyak hadiah tuh. btw, congrats yaa sis :))

? said...

syabas n tahniah!

Anonymous said...

kenapa setiap post nk kena ade tab baru??rimas sbnrnya.harap tk pyh lah bertab2 bagai.klu satu pages byk entri lagi bgus sbnrnya. cuba bygkn klu org tuh internet lembab tpi disebabkn kena tekan older post jeh memanjang kn kesian dkt org tuh.

DYLALALAT said...

congrate ^^

shazleena fadzlyin said...

taniah kak nisa~congrate yaa..murah rezeki kak nisa..

Cik MiraMew said...

Tahniah Kak Nisa! :D Hadiah dia awesome~! ;)