Friday, January 27, 2012

Terima kasih muah muah muahh!!!

 

Assalamualaikum semua…

 

Di pagi Jumaat yang berkat ini moga dibuka pintu rahmat dan rezeki buat semua ya… Hari mood aku agak okay. Setakat ni lah. Kalau ada yang spoil mood aku siap! Aku sekeh laju-laju nanti!! Ohh ye entry ni aku dedikasikan khas untuk beberapa insan baik hati yang telah sudi mention aku / blog aku yang picisan ni dalam blog dorang.

 

Untitled-1

pink-header

header_blog1

Untitled-6

lali

 

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada 5 blogger di atas. Walaupun blog aku ni tak seberapa tapi masih ada yang sudi mention nama aku / blog aku kat dalam entry dorang. Korang yang membaca ni harussss terjah blog dorang kayh??? Jangan tunggu lagi klik aje kat header-header blog kat atas!!

 

 

 

 

Sign PNG NisaKay


11 comments:

  1. blog ko dlm bloglist aku, xnk mention ke? muahahahaha

    ReplyDelete
  2. rmai yg buat blog dik nisa sbgi bloglist =))

    ReplyDelete
  3. wah,mestilah akak blogger feymes..Hehe^^

    ReplyDelete
  4. blog ni kan bess plus glamer plus dengan owner yang comel. kompem ramai minat :)

    ReplyDelete
  5. bgs laa k'nisa . ad penghargaan gtu (:

    ReplyDelete
  6. seme 5 blog nie header die org ohhsemmm! jgn risau dah terjah seme. eheee

    ReplyDelete
  7. owh tenkiu nisa.bilakah mahu berjumpa lagi?huhu

    ReplyDelete
  8. thanx for having me in ur belog too. :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay