Saturday, January 7, 2012

Terima kasih 2011 (Part 3)

 

READ :

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca… Dalam dua entry yang lepas-lepas aku dah recap balik perjalanan hidup aku dan blog aku sepanjang Januari hingga Jun.. Entry kali ini kita recap balik apa yang aku lalui sepanjang Julai, Ogos dan September tahun 2011.

 

JULAI – OGOS – SEPTEMBER 2011

 

Permulaan yang agak slow dan kurang produktif mungkin… Hati bertambah gila bila kehilangan Blackberry Bold 2 yang aku baru guna kurang 3 bulan… Haihh.. salah sendiri.

 

Capture

Kemudian aku dijemput oleh 1tube untuk join pertandingan video promo bagi GRADUAN ASPIRE 2011. Baca entry di sini.

 

IMG_4229_thumb

Pastu ramai tertipu tertipah bila aku kata aku jadi pengacara baru rancangan Jangan Tidur Lagi. Kekekee… Baca entry DI SINI dan juga KAT SINI.

 

IMG_4799_thumb[1]

Sehari sebelum puasa tahun 2011, aku bertemu dengan blogger dan photographer terkenal Aizul Marcello. Baca entry DI SINI. Lepas tu bulan puasa aku sungguh best bila berpeluang buka puasa kat Pappa Rich, Bayou Restaurant di Putrajaya, Little Taiwan dan macam-macam lagi.

 

 

IMG_5064_thumb[2]

Lepas tu aku join majlis Pra Tonton filem Karipap-Karipap Cinta.. Memang syiok sebab ada majlis berbuka puasa sekali.. Dapat jumpa artis-artis sekali.. Baca entry DI SINI.

 

 

IMG_54232

Lepas tu Darkbatman menganjurkan berbuka puasa bersama beberapa rakan blogger. Memang gamat dengan telatah masing-masing. Baca entry penuh DI SINI.

 

 

IMG-20110912-01100_thumb

Ouhh kali ni tak banyak kisah menarik kot.. Sebab masa ni aku tengah semester akhir, jadi aku busy dengan tugasan dan urusan untuk menjayakan event kelas aku. See, aku turun join menyumbang tenaga dalam Car Boot Sale kelas aku.

 

 

IMG-20110906-01023[3]

Kalau korang ingat lagi style shawlimut yang AMAN WAN ajar aku. Kekekee.. terkejut jugak aku bila Aman Wan personally contact aku kat facebook dan menjemput aku membantu beliau menjayakan video untuk Tudung Aidijuma.

 

 

IMG_7511_thumb

Ouhhh ini best! Blogger KOQIN KAREMO telah menjemput rakan-rakan blogger ke jamuan raya di rumah beliau. Aku suka sebab ada spaghetti sedap!! Hahaha… Baca entry DI SINI.

 

 

IMG_6736[2]

Satu lagi pengalaman yang sangat manis bila aku dijemput oleh Nuffnang untuk join Maybelline’s Workshop for Blogger. Sangat sangat best!!! Baca entry penuh DI SINI.

 

Lepas event Maybelline ni aku sangat sangat sangat busy bila tarikh untuk event kelas aku makin hampir.. Maka aku agak tunggang terbalik bila jadual aku berkecamuk and I do made some mistakes here and there.. Tapi alhamdulillah aku boleh cover balik…

 

 

Thank you for reading… Do wait for the last part of my 2011! Muahhh!!

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!

6 comments :

adiba ramli said...

kak nisa ni hebat la.untung :D

mia sha said...

bertuahnya jadi nisa...hidup student yang xmembosankan

Syafiq Ahadin said...

I'm inspired! hahahaha! bengong. entah tetibe..... lalalalala~

nia marlissa said...

menarik sgt

katakejaw said...

hahaha
mak cakap ..
org kalau da cantek
bwat ape pon tetap cantek .
xjemu tgk muke nisa .


(jgn kembang ehh ) :P

nini said...

bertudung ngan selimut tu tantek...haha