Monday, January 2, 2012

Terima kasih 2011 (Part 2)

 

Assalamualaikum…

 

Haaa hari tu aku dah update pasal Terima kasih 2011 (part 1) kan.. Itu baru ringkasan tahun 2011 aku sepanjang bulan Januari, Februari dan Mac… Banyak lagi yang aku nak ingat balik… So sebab tu aku bahagi-bahagikan.. Aku malas lah buat entry meleret ape semua.. Okay jom kita teruskan dengan imbasan tahun 2011 aku..

 

APRIL – MEI – JUN 2011

 

Hmmm… satu ujian melanda aku dan keluarga aku… Aku kehilangan atuk tersayang (keluarga belah abah). Di saat aku menangis sebab tak dapat balik (masa tu duit tak cukup), ada insan berhati mulia tolong aku sampai aku dapat balik Temerloh.. Semoga roh arwah atuk aku dicucuri rahmat. Al-fatihah.

 

 

Kerinduan terhadap sahabat-sahabat blogger semakin menjadi-jadi. Then aku ajak dorang berjumpa kat Subang Parade. Masa tu ada kawan kampus UNISEL turut join sekaki. Memang best! Thank you korang!

 

 

Dapat jumpa Lisa Surihani buat pertama kalinya di The Curve! Beliau sangat sweet dan cantik walaupun tak mekap sangat! Awww jelesnye dengan beliau! Hikhikss.. Lepas tu siap buat vlog dengan Lisa. Kau hado! [BACA ENTRY DI SINI]

 

 

Gathering Sahabat Blogger di Taman Metropolitan Kepong. Walaupun hujan.. tetap meriah!!

 

 

Gathering Sahabat Blogger di Mid Valley. Yang ni aku asyik kena bahan aje dengan mereka-mereka yang hadir. Hehe yang penting dorang semua sporting!

 

 

Ini peristiwa yang palingggg best tahun 2011 !!! Tak pernah aku sangka yang kawan-kawan aku akan buat surprise untuk birthday aku !! Ya Allah bersyukurnya aku ada mereka! Muah muah!!

 

 

Satu pengalaman bermakna juga bila aku berpeluang join kelas penampilan diri by Dya Romantika. Sangat best berjumpa dengan gadis-gadis yang minat kecantikan macam aku errr?? Kekekee..

 

Wahhh berjela jugaklah entry aku nih!! Hahahaa bukan senang aku nak compile kan kisah 3 bulan dalam satu entry! Yang ada gambar tu aku highlight kan pengalaman yang best. Yang aku letak link tu antara kisah yang aku suka… Okay jumpa lagi di bahagian seterusnya!

 

 

 

SELAMAT TAHUN BARU 2012!

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!!

24 comments :

Umar Kadir said...

wow! dalam masa setahun memang byk yg berlaku! congrats atas kejayaan cik nisa kay! moga 2012 lebih sukses!! :D

mish nuryu said...

bertuahnye hari-hari anda .. semoga berjaya dan terus berjaya cik lisa cute! ;)

Ms.Siti said...

2011 yg mmbhagiakan untuk kak nisa :)

SYZAROSLI said...

nisa org temerloh ke?

Feza said...

bestnya. :)

cahaya mata said...

salam.hai nisa!! actually kite adore awk sgt2..since kite bace blog awk, kite slalu tiru style awk sbb style awk simple tp nmpk comel je..hihi =) and fyi, now bru kite tahu klu nk cntik doesnt mean kne pakai bju mahal2.as long as kite sntiase confident dgn pakaian kite(like you), surely kite akan nmpk cantik.. (also like u..) ;)

Syafiq Ahadin said...

nak sambungann!!!!

❤ eyeme ❤ said...

oo yeah..terbaek nisa..good luck in 2012 :D

~Kirin Selama Perak~ said...

aku nampak macam ada aku..
#okbai

Eyriqazz said...

meriah ....semoga terus success this year... good luck,u have what it take to be a successful blogger...

Akulah Pak Lan said...

Ada gambar paklan dalam entry ni. Keh keh keh

Nisa Kay said...

@Umar Kadir

memang byk sgt sgt sgt berlaku. huhuu... pahit manis semua ada..
THANKS ;)

Nisa Kay said...

@mish nuryu

bertuah? hmmm ada juga pahit manis. apa2 pun sy bersyukur :)
thanks..

Nisa Kay said...

@Ms.Siti

alhamdulillah.. walaupun byk duka nye juga.. tp tetap bersyukur :)

Nisa Kay said...

@SYZAROSLI

iye sy org temerloh :)

Nisa Kay said...

@Feza

hehehe best ke?
terima kasih :)

Nisa Kay said...

@cahaya mata

yes dear... nak cantik x semestinya dengan pakaian berjenama yg mahal aje. sy pon suka beli benda2 murah :)

Nisa Kay said...

@Syafiq Ahadin

ahahah sure!
nantikan ye...

Nisa Kay said...

@❤ eyeme ❤

thank you very much!

CekbOlat-bOlat said...

semua kjadian hebat2 ye.. kahkahkah.. untunglah~ =P

hEPY new yearr !

Nisa Kay said...

@~Kirin Selama Perak~

memang ade kau ponnnn.kihkihkih~

Nisa Kay said...

@Eyriqazz

wahhh thank you so much eyriqazz :D

Nisa Kay said...

@Akulah Pak Lan

HA???????
mana satu paklan?????

Muaz Faris said...

nampak gaya nya cam ade saya kat gath SB mid valley.

#okbai