Tuesday, January 10, 2012

Temubual finalis NEF-AWANI ICT Awards bersama Amanz.my (PART 2)

 

Assalamualaikum….

 

Entry PART 1 aku dah update lama dah.. Patutnya aku nak update kisah ni on the spot, memandangkan tempat temu bual finalis NEF AWANI tu dilengkapi dengan kemudahan wifi berkelajuan tinggi! Haha memang puas sangat lah online kan!

 

IMG_8978

Ohhh hari kedua shooting agak busy sebab masing-masing datang lambat. Penat bekerja hari pertama kot.. Kihkihkih. Errr sebenarnye aku lah tu bangun lambat. Kesian bos kena tunggu aku. Sorry Tekong!

 

Lihat keadaan kami. Meja memang tak sah kalau takde laptop, handphone dan gadget lain. Jangan tengok meja Obefiend (BLOG SERIUS) sebab korang akan merana cemburukan beliau yang ada 3 tab! Huhuhuu…

 

 

IMG_8992

Banyak name card yang aku kumpul hari kedua shooting ni! Dan ramai jugak yang minta name card aku.. Sayang seribu kali sayang sebab aku takde name card!! Wuuu nanges kanggg!! Tapi finalis yang aku temu bual pada hari kedua ni semua best-best. Yang paling funny Dr Nik Marzuki dari Visual Xtreme.

 

 

IMG_8980

Jom skodeng Obefiend update blog. Sehari 8 entry!! Mampu kau?? Dia rajin, padanlah BLOG SERIUS dapat lebih 6 juta page views. Hukhukhuk me jelly.

 

 

IMG_8988

Gingerbread cookies by PAPER+TOAST.

 

IMG_8994

The best iced chocolate I ever had! Homaiii will definitely go back to PAPER+TOAST for this!!! Hehehee…

 

IMG_8998

Super delicious cream puff and croissant! Nak lagi!! Nak lagi!! Tapi kena datang PAPER+TOAST sebelum pukul 11 pagi, sebab these pastries only served before 11am for breakfast!

 

IMG_8982

Lepas tamat temubual dengan semua finalis NEF-Awani ICT Awards, ada jemputan khas oleh AMANZ.MY untuk aku temubual. Errr aku agak gugup sebab dorang semua macam… err VIP la katakan. Ahakss… Ohh ye jangan lupa layari VOUCHERES.COM bermula 21 Januari ini!

 

 

IMG_9003

Ini dia team AMANZ.MY yang terkini. Dari kanan, berdiri megah sambil menayang 3 tab dengan penuh bangga ialah Obefiend dari BLOG SERIUS. Duduk tu Tekong, bos AMANZ.MY. Yang baju kuning macam skema ayam tu aku lerr.. Yang berdiri tangan nampak taff tu Aman Firdaus, pengasas AMANZ.MY.

 

Ohhh ye aku intern aje ye dalam company Amanz Network ni. Jangan tanya aku benda di luar bidang kuasa aku. Hohooo!!! Keje aku pun masih sikit, skop aku pun masih kecil. Still got lot more to learn meyh!!

 

IMG_9032

And ohh yeah!! Kat PAPER+TOAST ada wall yang boleh korang turunkan sign korang, sebagai tanda korang pernah berkunjung ke sini. Style kan… Hehehee nanti dah banyak-banyak nanti macam mana la rupanya kan. Nak tengok sign aku dengan lebih jelas KLIK SINI.

 

Pendek kata, team AMANZ NETWORK really had great times here! Good food, great place! Really really in love with PAPER+TOAST okay! Semestinya aku akan kembali ke PAPER+TOAST untuk lepak dan online! Hehehe.

 

Sign PNG NisaKay

11 comments :

bebel cik orked said...

nisa..orked nak taw beli baju kt mna eh?cntik..nk

Muaz Faris said...

best gile Paper + Toast wpun nama nye cam tak gaya benda sebenar..

thumbs up

asyrafsuleiman said...

kak nisa yg blog serius Obefied tu bkan 6 juta tapi 60 juta.. heee.. :)

SyafyNajihah said...

Wow wow wow! Lawa la akak pakai spek..nmpak cjomey + matang gituu.. ;)

Anonymous said...

nisa mne beli bju tu.. cntikla

Anonymous said...

nisa nape xbalas?? org tnye mne beli bju tu?? huhu.. sampai ht.. T__T

Anonymous said...

Lawa nya baju tu!

Anonymous said...

gila r kau nisa.. berapa ramai tnye kau beli bju tu lgsg kau tak jwb.. sombong gilee kau.. trus hilang respek aku dekat ko.. kdekut gk eh kau ni mkn sorg2..

Nisa Kay said...

Kau ni dah kenapa?
Mana ada ramai. Aku rasa anon tu semua orang sama. Termasuk kau.

KEDEKUT? MAKAN SORANG?
FYI Aku dah pernah mention kat mana aku beli baju tu dalam entry ni : http://nisamenaip.blogspot.com/2012/01/pagi-di-paper-toast.html

malas cari?

kat fanpage aku siap post link online shop itewww.

THANK YOU :)

Nak komen tak perlu bersusah susah jadi anon ye noks :)

BTW baju tak boleh makan. Tak tahulah kau makan baju ke. HAHA!!

bebel cik orked said...

alah biarlah jelah nisa...dye dekki ngn awk jek...

bebel cik orked said...

ni hah ade gak baju jenis yg sama beli kt sni..ye x nisa..ni jgn ko nk mrh2 nisa tuh..apa hal MyOnline Stuff
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000309204029