Wednesday, January 4, 2012

Temubual finalis NEF-AWANI ICT Awards bersama Amanz.my (PART 1)

 

Assalamualaikum semua…

 

Fuhhh kepenatan sebab seharian bekerja di luar hari ni. Errr actually takdelah penat mana pun sebab hari ni kerjanya cuma temubual beberapa finalis untuk NEF-AWANI ICT AWARDS. Tempatnya pun best! Jom kita terjahhh!!!

 

IMG_8945

Shooting temubual ini diadakan di kafe PAPER + TOAST. Tempat yang sangat santai.. sesuai untuk buat kerja-kerja persendirian. Memang best!

 

 

IMG_8907

Shooting setting. Berlatarkan suasana yang serba ringkas memang menarik perhatian aku! Aku suka environtment yang sangat ringkas dan selesa macam yang ditawarkan di PAPER + TOAST.

 

 

cats

Pemandangan di sekitar PAPER + TOAST. Ada coworking space, printing services, meeting room, couch space serta perkhidmatan internet yang laju! Haha itu yang penting ye…

 

 

IMG_8916

Okay ini laptop free yang Obefiend dapat. Ya, PERCUMA. Aku serius ni dowh! Kalau tak percaya pergi baca kat BLOG SERIUS. I jelly. Tapi kembang hidung lapan ploh saat sebab BLOG SERIUS mention nama aku dalam entry ini, awww mohon backlink! Kekekekee!!!

 

 

IMG_8919

Yeaa itu dia muka budak baru kerja dengan AMANZ.MY. Handphone pinjam macam dah lama , ambil blackberry tolong tunjukkan, saya budak baru belajar, nak buat review terkial-kial. Okay cubaan berpantun GAGAL.

 

 

IMG_8949

Ini 3 bos di AMANZ.MY – Aman Firdaus, Tekong dan Obefiend dari BLOG SERIUS.

 

 

IMG_8942

And ouhh yeah I was wearing Adra Cotton Shawl from Radiusite ! Thank you so much Kak Ika from Radiusite!! I’m soooo in love with this shawl! Sangat sangat selesa, kemas, kain yang terletak aje, corak yang cantik!!! Aummmm cant wait new designs!!!

 

So.. that’s all for today.. dari tadi dah aku tulis draft entry tapi tak publish sebab aku turun bawah lepas tu lekat kat TV tengok Master Chef. Arrgghh kecewa kejap sebab Zamir pujaan hati tak dapat masuk final… Wuwuwuwuu… Okay esok nak kena bangun awal lagi. So see you tomorrow!

 

 

 

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!

3 comments :

katak kinchet ejaw said...

you look cute when u wear the glasses
(:

miss sue said...

lappy freee~~

merpatisejoli45 said...

hye awk, jom jd kwn nk? saya dh folow awk, hrp awk sudi folow saya blik. salam p'kenalan. :)