Monday, January 16, 2012

TEASER : Reflection 2012, Black Box Solaris Dutamas

 

Assalamualaikum…

 

IMG_9961

Ehemmm… kenal tak siapa awek cun melecun yang tengah pegang sejambak bunga iteww??? Ya, terbang dari London ke Malaysia untuk acara REFLECTION 2012 yang diadakan di Black Box, Solaris Dutamas pada 15 Januari 2012.

 

Kalau tak faham ni event apa, sila refresh minda anda dengan membaca ENTRY INI ye…  Haaa dah tahu dah? Hehehe malas cakap banyak. Nanti aku cerita kan bagaimana aku boleh ke event ni walaupun aku tak sempat beli tiket! Haaa jeng jeng jeng!

 

 

Sign PNG NisaKay

7 comments :

Liyana Z said...

woah..bestnya entered the show!! can't wait for your full post on this..:)

blog-tips-kurus said...

hhhmmmm.. dekat je dgn umah ni. tapi tak pernah join event situ. ;)

Nur Aischa said...

hana tajima!! wahhh :D

Shawl's@ayucinta said...

nisa join??bestnyee..

khalifah said...

hye nisaaa..jom join giveaway ni..:)..http://apricotp.blogspot.com/2012/01/giveawayhadiah-untuk-pembaca-blog.html..nisa kan berbakat menulis..:)

khalifah said...

hye nisaaa..jom join giveaway ni..:)..http://apricotp.blogspot.com/2012/01/giveawayhadiah-untuk-pembaca-blog.html..nisa kan berbakat menulis..:)

AmirahSM said...

kawan sy slh seorg model tu =)