Monday, January 30, 2012

Sekitar Red Carpet Anugerah PPMH 2011/12, Karnival Karangkraf

 

Assalamualaikum…

 

Semalam aku dah update pasal Karnival Karangkraf, lepas tu aku update pasal kisah Yana SuperFriends (fan club Yana Samsudin). Hari ni nak update pasal sekitar red carpet Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH). Tapi ada juga selit sikit gambar di sekitar post party.

 

IMG_1038

FAOUZIAH GOUS.

 

 

IMG_1041

ALIFF AZIZ. Hensem. Hahaa…..

 

 

IMG_1076

FAZURA. Always gojes!!!

 

 

IMG_1153

Hot mama DYNAS MOKHTAR. Tetap cantik!!

 

 

IMG_1167

DATUK SITI NURHALIZA.

 

 

IMG_1193

Thank you so much Karangkraf for the VIP/Media pass.

 

 

IMG_1206

At the post party of KONSERT & ANUGERAH PPMH 2011/12.

 

 

IMG_1210

AARON AZIZ and me. Awww we look good together aren’t we??? HAHAHA!!!

 

 

IMG_1214

Eh ehh KAMAL ADLI macam dah kurus sikit aje?

 

 

IMG_0088

SHAHEIZY SAM yang sangat friendly. Huahuahuaa.. sempat berbual-bual. Heee aku je yang tak reti hargai peluang. Ade ke aku ni malu-malu. Hikhik~

 

 

Okay sekian entry kali ni. Sorry le tak banyak benda yang aku taip dalam entry ni, banyak gambar aje. Tapi kalau nak banyak lagi gambar silalah terjah fanpage Saya Suka Menaip KLIK SINI KLIK SINI !!! Okay bye semua…

 

 

Sign PNG NisaKay


33 comments:

  1. untunglah jd nisa kay... event sana sini...

    ReplyDelete
  2. Bestnye kak Nisa dapat bergambar dengan mereka especially aron aziz..:)

    ReplyDelete
  3. nisa kay lagi mengannnnncam dr artis yg ada..

    stay cute yer.

    ReplyDelete
  4. wah.. kamu dan sam sama tinggi lah... ^_^... saya pergi sempat jumpa fizo n nabil je... nk balik cepat

    ReplyDelete
  5. wahhhh !!!! kak lyssa comel sangat bila tangkap sebelah artis :D hehehe
    terbaik lahhh :) kenangan yang terindah ni owhh ^____^v

    ReplyDelete
  6. fazura memang ohsem.sempat je kak nisa kann,kan,,

    ReplyDelete
  7. amboi...sejak bila nisa malu2 ni..
    speechless tgk sam la tu..hehe

    ReplyDelete
  8. argh..x adih..hua..hua..hua..kite pun nak gi jugak~!

    ReplyDelete
  9. wah bestnya dpt jumpa shaheizy sam!!!!^__^

    ReplyDelete
  10. Ehek, saya tengok Nisa Kay dengan Kamal Adli nampak mcm sesuai pulak~ :p

    ReplyDelete
  11. Bestnyaaaa. Tak aci tak aci. Aaron kacak >.<

    ReplyDelete
  12. waaa ! untung nyer kak nisa !
    jelly leeyana tgk !..
    aaron aziz tuhh !! awww

    ReplyDelete
  13. nisa,outfit awk cantik. pink + black menonjol sangat dengan awk :)

    ReplyDelete
  14. jeles nye tengok akak ngn aoron aziz...hehe

    ReplyDelete
  15. Sam !hbislaa jelez cik epal..hehehe :D

    ReplyDelete
  16. untung lerh..hehehe

    ReplyDelete
  17. bestnya selalu dapat pergi event yg cmni.. :)

    ReplyDelete
  18. wuhuuu untung le dapat bergambar ngan artis ! jelaoussss !

    ReplyDelete
  19. ,,,really2 terkezut... woowww.... bestnya nisa.... dapat join diorang sama2 and pling best dapat amek pic ngn aron aziz tue.... sukanya.... ara lak yg exited... hihii.... btw... u mmg lucky sgt2...

    ReplyDelete
  20. JEALOUSnya dapat bergambar dgn Aaron Aziz ! :)
    Ety minat dia dari zaman sekolah lagi. U're so lucky. hee :D

    ReplyDelete
  21. Aaron Aziz! Shaheizy Sam! Wahhhh!!! Jelesnyer kite.. Wuhuhuhu~~

    ReplyDelete
  22. Eh eh hensemnyaaaaaaa Aliff Aziz. Ghee :D Untunglah dapat bergambar dengan Aaron Aziz ^^

    ReplyDelete
  23. ahh! jelesnya! kak nisa selalu dapat ke event2 .

    ReplyDelete
  24. nisa cantik lau senyum nampak gigi..

    ReplyDelete
  25. sangat seronok disitu.dapat tanda tangan tak?Si Sam tu memang friendly, lawak gile dia tu =D

    ReplyDelete
  26. dato sitiiiii !! comelnye beliau.

    ReplyDelete
  27. setuju dgn anon tuh.manis sgt.
    cantik la tudung.

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay