Monday, January 30, 2012

Sekitar Red Carpet Anugerah PPMH 2011/12, Karnival Karangkraf

 

Assalamualaikum…

 

Semalam aku dah update pasal Karnival Karangkraf, lepas tu aku update pasal kisah Yana SuperFriends (fan club Yana Samsudin). Hari ni nak update pasal sekitar red carpet Anugerah Pilihan Pembaca Media Hiburan (PPMH). Tapi ada juga selit sikit gambar di sekitar post party.

 

IMG_1038

FAOUZIAH GOUS.

 

 

IMG_1041

ALIFF AZIZ. Hensem. Hahaa…..

 

 

IMG_1076

FAZURA. Always gojes!!!

 

 

IMG_1153

Hot mama DYNAS MOKHTAR. Tetap cantik!!

 

 

IMG_1167

DATUK SITI NURHALIZA.

 

 

IMG_1193

Thank you so much Karangkraf for the VIP/Media pass.

 

 

IMG_1206

At the post party of KONSERT & ANUGERAH PPMH 2011/12.

 

 

IMG_1210

AARON AZIZ and me. Awww we look good together aren’t we??? HAHAHA!!!

 

 

IMG_1214

Eh ehh KAMAL ADLI macam dah kurus sikit aje?

 

 

IMG_0088

SHAHEIZY SAM yang sangat friendly. Huahuahuaa.. sempat berbual-bual. Heee aku je yang tak reti hargai peluang. Ade ke aku ni malu-malu. Hikhik~

 

 

Okay sekian entry kali ni. Sorry le tak banyak benda yang aku taip dalam entry ni, banyak gambar aje. Tapi kalau nak banyak lagi gambar silalah terjah fanpage Saya Suka Menaip KLIK SINI KLIK SINI !!! Okay bye semua…

 

 

Sign PNG NisaKay

33 comments :

Fieka Violet said...

Wahh ! jeles nya !!!

[k]o{q}i[n] said...

untunglah jd nisa kay... event sana sini...

deardearyhaty.blogspot.com said...

wahhhhh..besttt gileee!!!nice..:)

AIRA said...

Bestnye kak Nisa dapat bergambar dengan mereka especially aron aziz..:)

♥ Elin ♥ said...

nisa kay lagi mengannnnncam dr artis yg ada..

stay cute yer.

Hanamiko Sakura said...

wah.. kamu dan sam sama tinggi lah... ^_^... saya pergi sempat jumpa fizo n nabil je... nk balik cepat

2EV1 said...

wahhhh !!!! kak lyssa comel sangat bila tangkap sebelah artis :D hehehe
terbaik lahhh :) kenangan yang terindah ni owhh ^____^v

syasyajohan said...

fazura memang ohsem.sempat je kak nisa kann,kan,,

Safarina Shaari said...

waa...bez nye...bertuah bdn....:)

Lea Isnawi said...

fesyen fazura je sokmo cun

mysara said...

amboi...sejak bila nisa malu2 ni..
speechless tgk sam la tu..hehe

shaheeda said...

argh..x adih..hua..hua..hua..kite pun nak gi jugak~!

nurulshafiqah said...

wah bestnya dpt jumpa shaheizy sam!!!!^__^

Cik MiraMew said...

Ehek, saya tengok Nisa Kay dengan Kamal Adli nampak mcm sesuai pulak~ :p

Syahida Rosli. said...

Bestnyaaaa. Tak aci tak aci. Aaron kacak >.<

LULU' LIYANA said...

waaa ! untung nyer kak nisa !
jelly leeyana tgk !..
aaron aziz tuhh !! awww

cik najihah said...

nisa,outfit awk cantik. pink + black menonjol sangat dengan awk :)

capt. keon alhan said...

jelesnya!!!!

niniey said...

jeles nye tengok akak ngn aoron aziz...hehe

Farah Azurah said...

Sam !hbislaa jelez cik epal..hehehe :D

gHadiskeCik said...

untung lerh..hehehe

lisa said...

bestnya selalu dapat pergi event yg cmni.. :)

Iffika | Ruslan said...

wuhuuu untung le dapat bergambar ngan artis ! jelaoussss !

mizara said...

,,,really2 terkezut... woowww.... bestnya nisa.... dapat join diorang sama2 and pling best dapat amek pic ngn aron aziz tue.... sukanya.... ara lak yg exited... hihii.... btw... u mmg lucky sgt2...

Ety said...

JEALOUSnya dapat bergambar dgn Aaron Aziz ! :)
Ety minat dia dari zaman sekolah lagi. U're so lucky. hee :D

Cik Meeja said...

Aaron Aziz! Shaheizy Sam! Wahhhh!!! Jelesnyer kite.. Wuhuhuhu~~

NaEl said...

Eh eh hensemnyaaaaaaa Aliff Aziz. Ghee :D Untunglah dapat bergambar dengan Aaron Aziz ^^

IraFikri said...

ahh! jelesnya! kak nisa selalu dapat ke event2 .

Anonymous said...

nisa cantik lau senyum nampak gigi..

Radin Fadli said...

sangat seronok disitu.dapat tanda tangan tak?Si Sam tu memang friendly, lawak gile dia tu =D

::dAuZsHaNLeY:: said...

bestnye!

starzieti said...

dato sitiiiii !! comelnye beliau.

MaYa MustWany said...

setuju dgn anon tuh.manis sgt.
cantik la tudung.