Thursday, January 12, 2012

Sekitar majlis pra tonton filem Papa I Love You

 

Assalamualaikum…

 

Hamboi lambat benor aku update pasal majlis ni.Kawan-kawan pun dah mengamuk nak gambar. Ahakss… Semalam aku dah tulis sedikit review mengenai filem Papa I Love You ni. Dalam entry ni aku nak berkongsi sedikit gambar di sekitar majlis.

 

TARIKH : 27 Disember 2011

TEMPAT : MBO Cineplex Subang Parade

 

IMG_8696

Ni classmates aku, dorang menang tiket pra tonton dari fan page David Teo. Korang kalau nak menang invitation, try la usha fan page David Teo ye.

 

 

IMG_8698

Bersama Ujang dan isteri, Yana. Sesuai la cerita kekeluargaan macam ni untuk mereka yang bakal menimang cahaya mata tak lama lagi.

 

 

IMG_8699

Sorry… kami tak berniat nak sembunyikan hubungan kami. Kami buat keputusan ni agar peminat tak marah,” kata aku kepada Nas Ahmad ketika diterjah krew Melodi. KAHKAHKAHH!!! Propa dan angan-angan semata-mata. Puiiih.

 

 

IMG_8706

Tahniah David Teo kini bergelar Mejar!

 

 

IMG_8718

Pelakon, pengarah dan penerbit filem Papa I Love You.

 

 

IMG_8738

Awww comel sangat sangat sangattt Mia Sara Nasuha!!!!

 

 

IMG_8755

Bertemu Nik Syafiq, wartawan TV3 yang gila-gila. Kekekeee.. sempat menurunkan ilmu untuk menjadi wartawan. Fuhhh kemain!

 

 

Sekian gambar yang aku nak kongsi dalam blog ni. Kang letak banyak-banyak kang buat berat nak loading aje. Apa kata korang terjah aje fan page blog Saya Suka Menaip kat Facebook tu untuk tengok full album? Kan senang? Okay thank you for your time reading this. Bye.

 

 

Sign PNG NisaKay


13 comments:

  1. pernah jumpa jugak wartawan tu kat wedding member. :) btw, mia comel.

    ReplyDelete
  2. Best tak cite tu?tpi kli lisa dgn mia blakon mst bestkan..:)...lom smpat lagi tgok..huhuhu

    ReplyDelete
  3. mia mmg ciut la.......kecik2 lagi dah pandai berlakon

    ReplyDelete
  4. kite g jugak aritu..
    nak bergambar dgn nisa tapi cm segan je..
    =)

    ReplyDelete
  5. salam, nisa..bile lagi nak buat review pasal style lawa2?? hee~ tgh tunggu ni.. ;) btw, comelnye mia sara..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Nisa bakal pengacara melodi menggantikan Dira.. okbye.. hakhak

    ReplyDelete
  8. best ke bosring cite ni? berbaloi x tgk wayang? ke cari tenet je?

    ReplyDelete
  9. waaaahhhh... dpt amek pic ngn mia... she's so cute la.....

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay