Friday, January 20, 2012

RUNNING MAN bakal datang ke Malaysia???

 

Assalamualaikum..

 

Heboh kejap berita ni kat twitter. Ternampak ada kawan RT tweet orang lain dan…. RUNNING MAN bakal datang ke Malaysia? Erkkk siapa tak tahu Running Man pergi Google. Tak pun pergi search kat Youtube. Jangan tanya aku please. Muahahaa…

 

380457_348669688478075_153151424696570_1488376_623344123_n

Ji Hyo comels.

 

404601_348349995176711_153151424696570_1487593_1016980316_n

Haaaa paling suka Gwang Soo yang blur. Naturally funny.

 

RUNNING MAN might come to Malaysia? Betul ke ni??? Ini bukan cobaan ye? Peminat RUNNING MAN semua please klik link ni untuk kesahihannya :

www.facebook.com/RunningmanReonningmaen/posts/355939571084420

 

**dah lama.. saja nak share**

 

 

Sign PNG NisaKay

23 comments :

Ctah Mars said...

biaw betoll...huyeaayyy!!..^^

SpidermanHere said...

Weee, I love Running Man ;D

aiman said...

bagus jugak dorg datang.. nak jumpa mettugi dgn sparta..

faa.rosli said...

nak pelok haroro!

e4ezzati said...

nak jumpa jong kook!!!!!!!

eton said...

memang ade ura2 kat korea kata RM nk dtg Malaysia.. <3

si ngokngek said...

tudiaa kecoh negara running man nk mai..biasa lar semua nk kena kejar...

:))

Hasif Hamsyari said...

DAEBAK!!!

syazu said...

yeah!

khainisa said...

RUNNING MAN daebaakk!!! :)))

alia zainol said...

SERIUSS! wahh wahh wahhhhhhhhh =D GRASSHOPPER!

rAra said...

serious ke ?
wahh nk jmpe gary n ji hyo .
-,-

ira. said...

series ? haha , syok nye lahh klau dpt dtg . nak jmpe sume !!

izzahdegreat said...

monday couple waaaa ~~~~

nasha sanza said...

suka running man! macam tak caya jer!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

rumors ajo sis!

❤ eyeme ❤ said...

dah jumpa 2 blogger post pasal ni...sahih dah tu agaknye :D

Ana Muslimah^^ said...

Betul ke? Kalau betul, ho yeah :D Tapi kenap kak nisa kata "dah lama, saja nak share" Diorang post status tu bila?

♥e'in♥ said...

e'in xtgk pun running man nie.. huhuhuhu

Syima said...

nisa.. mcm mane awk buat yg tak boleh klik knan kat tetikus tu eh? boleh tolong ajar tak? sape2 pleaseee........ huu...

miss inna said...

ala, joong ki xde da..nak yong hwa masuk sekali la...

Nur Aischa said...

haha suka running man, klakar n sgt best!! :D kalau mereka dtg malysia nak tgk lah. hee~

tshirt garism said...

t-shirt peaceful gary open for pre order...grab now..murah2
http://www.facebook.com/garismtshirt