Friday, January 20, 2012

RUNNING MAN bakal datang ke Malaysia???

 

Assalamualaikum..

 

Heboh kejap berita ni kat twitter. Ternampak ada kawan RT tweet orang lain dan…. RUNNING MAN bakal datang ke Malaysia? Erkkk siapa tak tahu Running Man pergi Google. Tak pun pergi search kat Youtube. Jangan tanya aku please. Muahahaa…

 

380457_348669688478075_153151424696570_1488376_623344123_n

Ji Hyo comels.

 

404601_348349995176711_153151424696570_1487593_1016980316_n

Haaaa paling suka Gwang Soo yang blur. Naturally funny.

 

RUNNING MAN might come to Malaysia? Betul ke ni??? Ini bukan cobaan ye? Peminat RUNNING MAN semua please klik link ni untuk kesahihannya :

www.facebook.com/RunningmanReonningmaen/posts/355939571084420

 

**dah lama.. saja nak share**

 

 

Sign PNG NisaKay


23 comments:

  1. bagus jugak dorg datang.. nak jumpa mettugi dgn sparta..

    ReplyDelete
  2. memang ade ura2 kat korea kata RM nk dtg Malaysia.. <3

    ReplyDelete
  3. tudiaa kecoh negara running man nk mai..biasa lar semua nk kena kejar...

    :))

    ReplyDelete
  4. SERIUSS! wahh wahh wahhhhhhhhh =D GRASSHOPPER!

    ReplyDelete
  5. serious ke ?
    wahh nk jmpe gary n ji hyo .
    -,-

    ReplyDelete
  6. series ? haha , syok nye lahh klau dpt dtg . nak jmpe sume !!

    ReplyDelete
  7. suka running man! macam tak caya jer!

    ReplyDelete
  8. dah jumpa 2 blogger post pasal ni...sahih dah tu agaknye :D

    ReplyDelete
  9. Betul ke? Kalau betul, ho yeah :D Tapi kenap kak nisa kata "dah lama, saja nak share" Diorang post status tu bila?

    ReplyDelete
  10. e'in xtgk pun running man nie.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. nisa.. mcm mane awk buat yg tak boleh klik knan kat tetikus tu eh? boleh tolong ajar tak? sape2 pleaseee........ huu...

    ReplyDelete
  12. ala, joong ki xde da..nak yong hwa masuk sekali la...

    ReplyDelete
  13. haha suka running man, klakar n sgt best!! :D kalau mereka dtg malysia nak tgk lah. hee~

    ReplyDelete
  14. t-shirt peaceful gary open for pre order...grab now..murah2
    http://www.facebook.com/garismtshirt

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay