Tuesday, January 3, 2012

Pengumuman untuk para pemenang The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

 

Assalamualaikum semua..

 

 

ga word

 

 

Alhamdulillah.. berakhir sudah giveaway yang aku anjurkan… Kerana banyak sangat penyertaan, aku terpaksa tutup penyertaan lebih awal. Padahal aku target dalam 500 orang je yang akan join giveaway aku yang tak seberapa ni..

 

Jadi kepada yang menang tu, tahniah ye.. Alhamdulillah rezeki kalian… Kepada yang kurang bernasib baik, tu diharap tak serik untuk join giveaway yang mungkin aku akan buat di masa akan datang…

 

 

Kepada semua pemenang giveaway, hari ini (03/01/2012) merupakan hari terakhir untuk anda emel pada aku butiran yang aku perlukan. Sila lapor diri sebelum jam 8.00 malam. Jika ada yang tidak lapor diri sebelum waktu yang ditetapkan, hadiah akan diberikan kepada peserta lain.

 

Periksa senarai pemenang giveaway [DI SINI]

 

**Para pemenang diminta menulis satu entry untuk mempromosi penaja hadiah masing-masing ye. Ini sebagai tanda penghargaan kepada pihak-pihak yang sudi menaja hadiah giveaway ini. Bagi yang dah buat, TERIMA KASIH banyak-banyak.**

 

 

Maaflah.. bukan nak bersifat kejam.. Tapi aku dah bagi masa secukupnya. Kalau ada masalah nak online apa salahnye pergi cc dalam 10 minit nak check senarai pemenang dan hantar email. Kalau tak boleh jugak apa salahnya suruh kawan tengokkan ke??

 

Lebih 700 peserta yang join giveaway ini dan ramai lagi yang berharap untuk menang salah satu hadiah yang ditawarkan. Jadi aku agak kecewa bila ada yang bertuah memenangi hadiah tapi takde inisiatif untuk keep up-to-date dengan sebarang pengumuman mengenai giveaway.

 

 

IMG_8844

Sebahagian hadiah dari penaja sudah ada di tangan aku. Maka pengeposan hadiah akan dijalankan secara berperingkat, kerana ada sebahagian pemenang yang sudah memberikan butiran lengkap. Terima kasih kepada mereka yang telah memudah urusan aku…

 

 

 

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!

15 comments :

e4ezzati said...

sobs sobs. sedihnya tak menang

asiah_najihah said...

sayangnye xmenang.. :(

nia marlissa said...

bestnya dapat hdiah smpena thun baru

Snazzy Naz said...

entry naz hari tu bole terima ke? naz ada bubuh link penaja juga..ke kena wat yg khas ?

HajarKassim said...

Saya dah pun buat entri pasal giveaway ni. Tak sabar nak tunggu parcel dari kak nisa. :-)

u.m.i.e said...

depA bagi chance kat org lain nak menang la tu ..hehe

❀ ERAH ❀ said...

rugi betul la..dah menang tapi tak nak hadiah...isk..isk..kalau aku yg dapat...cepat2 je aku send detail..sapa tak nak hadiah free....heheheh

Syafiq Ahadin said...

kalau next time jumpe kak nisa, tangkap gambo, tu dah cukup mengubati hati yang lara tak terjoin giveaway ni. hehe!

coklatberapi said...

sedih jugak tak menang..wuu sorok muka jauh2:((

Dayana Mosha said...

MENGHARAP :)

fazzlim said...

dh wt dh entry ni..
tp btoi ke entry yg fazz buat tu.. ??

xsaba nk tggu adiah dr kak nisa

asyrafsuleiman said...

hehe.. terima kasih skali lagi yep Kak Nisa!! hehe..! :)btw entry thanks kat darkbatman&kak nisa da buat..! :)

Tengku Izzurudin said...

wahh.. tak sabar nak tunggu hadiah sampai kat rumah .. :) Thanks Kak Nisa ..

Adyb said...

Nanti ill buat entry tu bila dh dpt hadiah eh, boleh upload gambar sekali :)

tirra_miss_u??? tirra_bissu??? said...

betul tu..at least yg xmenang ader hrpn nk menang lgi..hee xmcm GA lain klu xder respon blogger 2 sndri yg amik hdiah tu..xaci larh wt utk org lain then sndri dpt untung..=)