Wednesday, January 4, 2012

Pemenang baru..

 

Assalamualaikum semua…

 

NEW Giveaway BANNER

 

Sekali lagi, entry mengenai giveaway yang aku anjurkan.. Aku dalam proses mengutip semua details dari para pemenang. Seperti yang aku maklumkan dalam entry sebelum ini, jika ada pemenang yang gagal memberi respon dalam tempoh masa yang ditetapkan, aku akan menarik balik kemenangan anda, sekaligus memberi peluang kepada beratus lagi peserta lain yang ingin menang.

 

Oleh itu, pemenang baru akan dipilih :

 

1pcs Polkadot shirt Fida (sponsored by EDZ)

250. gugupinky.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 inner bawal (sponsored by JCS)

747. fiqrakendet.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 helai shawl (sponsored by OHB)

92. sushikimchiramen.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 helai shawl (sponsored by OHB)

527. faten-afiqa.blogspot.com

 

* * * * *

 

Top Up RM10 (sponsored by Shazwan Azizan)

414. www.zakwanzain.com

 

* * * * *

 

Top Up RM10 (sponsored by Shazwan Azizan)

246. miszledy.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 helai shawl (sponsored by Islamio Paradise)

117. farabudakbaik.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 helai shawl (sponsored by Islamio Paradise)

668. rynameen.blogspot.com

 

* * * * *

 

1pcs felt handmade brooches (sponsored by Luvika Territory)

716. belog-pink.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 pasang couple tshirt (sponsored by Fieyona's House)

140. mighty-min.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 template (sponsored by Cik Bulat)

473. sukahatimimey.blogspot.com

 

* * * * *

 

16 muffins + small greeting card + fine wrapping (sponsored by Yaya Flanella)

687. jieyalurvehym.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 fridge magnet from Korea (sponsored by Yana Yassin)

438. izzahchot.blogspot.com

 

* * * * *

 

Iklan text selama sebulan (sponsored by Blog Cik Bunny)

252. nazuhafazuka.blogspot.com

 

* * * * *

 

Iklan text selama sebulan (sponsored by Blog Cik Bunny)

742. blogkitatau.blogspot.com

 

* * * * *

 

Shopping voucher RM10 (sponsored by Pearl Closet)

166. dyanayana.blogspot.com

 

* * * * *

 

Shopping voucher RM5 (sponsored by Pearl Closet)

273. imisskara.blogspot.com

 

* * * * *

 

1 helai satin shawl (sponsored by Ziera Zain)

471. sya-syazana.blogspot.com

 

 

 

Pemenang baru seperti yang tertera di atas sudah pun dipilih. Sila hantarkan details berikut ke emel aku sukamenaip@yahoo.com

  • NAMA PENUH
  • ALAMAT LENGKAP
  • NOMBOR TELEFON
  • ALAMAT EMEL
  • URL BLOG

 

Kepada pemenang sebelum ini, saya minta maaf atas keputusan ini. Saya telah maklumkan daripada awal lagi supaya sentiasa update dengan sebarang pengumuman dan perubahan. Semua pengumuman saya tulis di fan page ye. SEKIAN.

 

 

 

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!


20 comments:

  1. tak tersenarai lagi . huhu . congrates winners .

    ReplyDelete
  2. msih xmenang.. xpe2, nti aku try lg huhu..
    always think positif..

    ReplyDelete
  3. mana num 65 nii. asyik kena ratus2 je. :(

    ReplyDelete
  4. sebelum ni saya dah bg email tp xde pape reply dr nisa...

    ReplyDelete
  5. uuu~ HAHA, tak tau pulak ada contest. damn. HAHA =D

    ReplyDelete
  6. kalau takde jgak yg tuntun pasni,bagi je kat saya..sy selalu msuk blog ni..haha

    ReplyDelete
  7. Nisa, saya tag Nisa kat sini

    thehehslady.blogspot.com/2012/01/definisi-kecantikan-bagi-saya.html

    ehehe, berani betul saya tag blogger pemes cam nisa ni kan..

    Sebab contest tu soalan dia 'definisi kecantikan bagi saya'

    Nak tahu apa yang nisa akan tulis. yelah, orgnya kan cantikk.. huhu

    ReplyDelete
  8. fuhh..nasib baik smpt ckit bagi tahu :) tahniah buat pemenang baru tau =) caiyokk

    ReplyDelete
  9. xde rezeki lagi.huhu..

    congrate pada yang menang yek >.<

    ReplyDelete
  10. alhmdulillah... terima kasih nisa n sponser :)

    dah email tadi, fiqra91@gmail.com

    ReplyDelete
  11. still tak ada rezeki. tapi takpe la. nanti kita try lagi :D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Thanks sis nisa and sponsor :)

    ReplyDelete
  13. Congrats to those who win ! Tp, semua hadia-2 ni kann, bila dapat ? means, limited date ?

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay