Thursday, January 5, 2012

Pagi di PAPER + TOAST

 

Assalamualaikum semua…

 

IMG_8945

Yeahh pagi-pagi dah update live dari kafe PAPER + TOAST (pronounce it as Paper and Toast okayh!). Memang aku suka pagi-pagi dihadapkan dengan internet selaju kuda yang berlumba. Fuhhh update pun laju aje jari kerempeng aku ni menaip!

 

 

IMG_8954

Aku dan boss aku, Tekong masih lagi menanti kedatangan VIP terkemuka Amanz.my iaitu pengasas AMANZ, Aman Firdaus dan juga Obefiend dari BLOG SERIUS. Perkara pertama yang kami buat sesudah kami sampainye di PAPER + TOAST ialah menyepahkan meja dengan gadget sepatutnya.

 

 

IMG_8955

Early in the morning! Johan Nawawi from Hud Hud Media is already here. Hehee segan akuuuu sebab tahun lepas aku dah pernah interview Hud Hud Media, read entry HERE.

 

 

IMG_8952

P+T special gingerbread cookies for our guests and untuk krew Amanz.my wahahaa ! Awww so cute, sayang sangat nak makan nih! Hahahaa.. Thank you so much PAPER + TOAST !

 

 

Picture2798

And yeahhhh kalau tak camwhore depan webcam memang tak sah kan. Today I’m wearing cute top I bought from MissLily Shop. I’m soooo in love with this top! Will upload the full picture later :)

 

 

 

So… need get back to work! Daaaa… Muah muahh!!

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!

7 comments :

[k]o{q}i[n] said...

camwhorephobia...kbai

sYiRa LoKMaN said...

cntik je kaka :D

DanieL AdiE said...

Nerd je muke nisa pakai spec...huhu..

tapi, comel2..

FiQa said...

Akak pemes pun beli dgn MissLily shop???waahhh, mmg bangga ar kan...kak Lily senior 1 maktab ngan saya, tp dia dah kuar da, tunggu posting...
proud with her and of coz, u too akak nisa!!!

tetap chumellll!!!! :)

Nurul ain said...

wahhh... lama tak makan gingerbread cookies... tiba2 rasa nak makan je ni... ****nisa pakai spec pun tetap comel :)

nia marlissa said...

mmg sepah meja dgn gadget .. hihi bz bebono

bebel cik orked said...

nisa,,baju shantek beli mna?nk????