Friday, January 20, 2012

Ohhh iPhone 4s! Come to mama!!

 

Assalamualaikum…

 

Dah lebih setengah tahun aku setia dengan henpon aku yang sekarang. Setakat ni ia sangat memenuhi keperluan aku yang gila online. Tapi maafkan daku pabila iPhone 4s kian menambat hati… Muahahaa…

 

malaysia-iphone-4s

The most amazing iPhone yet????????? Wuahhh feature yang ditawarkan menggamit hati untuk mengamati iPhone 4s dengan lebih dekat. Sangat mengancam lahhh. Fuhhh sabar Nisa Kay! Satuuuu hari nanti pasti akan menjadi milikku!!

 

 

apple-iphone-4s

It’s faster, it’s sharper, it’s better.

 

Entry geek? Tidak sama sekali. Aku tidak geek. Cuma melahirkan minat aku terhadap henpon yang satu ini. Aku tengah bayangkan apa aku nak buat dengan iPhone 4s ni kalau aku jadi beli. Muahahaa…

 

For more information about iPhone 4s : CLICK HERE !!

 

 

Sign PNG NisaKay


17 comments:

  1. Err...Iphone ni iOs bukan Android?

    ReplyDelete
  2. tak mampu.....mahaiiiiii bebeno

    ReplyDelete
  3. beli beli, nanti boleh main dengan Siri, seronok kot wak

    ReplyDelete
  4. hurmmm... camne nak cakap ye! baca kat blog akak pasal 4S ni!

    ReplyDelete
  5. kalau beli nanti , bergambarlah kte dua (!) . lalalalala :p

    ReplyDelete
  6. Nisa hp ni mmg best, tp yg x best skrin dia sensitif, akak eqa br je jth pg ni skrin dia pecah, sob sob sedih btlkn kene 200++

    ReplyDelete
  7. kite gune ip4 pun dah okey. hehe. nak tukar lagi tak mampu lah.. hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...
    Wah..iphne4s...jeles je tgk member sblh pkai phne ni...
    Org nk tnya nisa...nk mnx tnjk ajarku sifu sket...
    Org ni bru lah nk bjinak2 dgn android n gian nk blogging via android..tp xtaw mcm mn...
    So nk tnya la nisa o yang lain taw xmcm mn nk berblogging via android...
    Plizzzzz..help me y agk xreti teknologi bru ni..huhuhu..thatz ol. tq n wassalam

    ReplyDelete
  9. saya baruje dapat hadiah i-phone dr asben.. =)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay