Thursday, January 5, 2012

Muka

 

Assalamualaikum…

 

Maaflah entry aku hari ni bakal banyak yang entah apa-apa, malah membuang masa yang berharga itu. Eh masa itu emas kau tak tahu ke? Kalau kau buang masa, sama macam kau buang emas? Rugi beb! Papa kedana kau kalau kau buang emas!

 

Okay cut the crap. Sumpah tengah takde idea tapi aku menggunakan masa yang ada untuk tidak berhenti menaip. Kalau aku berhenti menaip, apa yang ada dalam kepala otak kudus aku ni bakal hilang dalam kelam. Ehhh!

 

Dua finalis untuk NEF Awani ICT Awards dah pun selesai interview, iaitu syarikat Visual Xtreme dan juga Hud Hud Media. Kini menanti 6 lagi finalis untuk ditemubual. Fuhh nervous okay. Okay tipu sangat. Dah lah, jom buang masa lagi.

 

muka entah apa-apa

OKAY BYE!

 

 

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!

26 comments :

Ik Hanif said...

interview laa tittew pulak.. =,='

Anonymous said...

ko memang gedik eh? meluat je ak tgk muke kau

FiQa said...

hahaha!!


chubit kang!


chumel!

Live to Life said...

comel nye (;

Cytah Lovicry said...

comel muka kak nisa..

cik LyLy said...

tomeitomeitomei :D

FiQa said...

ape masalah si anon tu???lau gedik, tgk jugakkk, haha..kan kak....

joegrimjow said...

jerawat!!!
ask me how utk hilangkannya
hehe

Nisa Kay said...

@Anonymous

aku gedik on my effort. x mintak duit anda. lalalaaa :D
*menari-nari*

widiea azira said...

chumel nyewat muke cmtuh.ade Anonymous jeles ngn nisa...haha

Nisa Kay said...

@Ik Hanif

ahahaha..

Nisa Kay said...

@joegrimjow

hmm currently tak pakai apa2 produk / krim hilangkan jerawat. just pakai pencuci muka miracle tab

akuamir said...

camne buat pic tu,, wau wau..haha... saya follow sini..:)

jemput singgah blog sayaa.. :)

Husna Iffah said...

cik anonymous.. ap mslh awk? ikut sedap mulut je nk kta org gedik. btw..cantiknya bahasa awk. nk tegur org pun biar la berhikmah skit.
ikut ska dy la. nyibok plk awk.

Honey Kumicky said...

MCM2 je la reaksi muka 2..heehee..

zeybubumoshiiyui said...

ala tomey-tomey :D

Arfahani Arsad said...

how kak nisa buat gambar tu??nk belajar jgk...!please2! :)

zOeY zAu YaH said...

comel..nak kene interbiu gak...hahah gurau je..

Anonymous said...

dah mmg gedik la..hahah..bajet je nak jadi FL..

lol

Anonymous said...

lagi 1 ko mmg jenis mencari publisiti..tgedik2 nak jadi model video clip kononnnn..

Nisa Kay said...

@Anonymous

Aku gedik? TERIMA KASIH ATAS PUJIAN ANDA. ALHAMDULILLAH SEMUA TU KURNIAAN ALLAH SWT :)

Aku bajet nak jadi FL? FL mana? Farah Liyana? Falin Litana? Saga FL? TERIMA KASIH ATAS PUJIAN ANDA. ALHAMDULILLAH SEMUA TU KURNIAAN ALLAH SWT :)

TROLOLOLOLOL.

Nisa Kay said...

@Anonymous

Cari publisiti? Macam best woot woot! HAHA!! Aku memang buat entry ni nak suruh kau masuk blog aku banyak kali, komen kat blog aku. Baru naik page view blog aku. Baru publisiti kan? TROLOLOLOLOL.

Tergedik nak jadi model video klip? Bagitahu sikit mana video klip aku jadi model? Ke ada ura-ura artis nak offer aku jadi model video klip? Awwwww awak sukew aww spil surprise kiteww.. Mencik awww... TROLOLOLOLOL.


:)

shafira aida said...
This comment has been removed by the author.
shafira aida said...
This comment has been removed by the author.
shafira aida said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

HAha comelnye kak nisa!! Kita suka awak tau !! rasa nk je tangkap gmbar bersama hehe! :D

btw, semoga cepat kahwin dgn abg bartman! :)

May Allah bless~