Thursday, January 5, 2012

Muka

 

Assalamualaikum…

 

Maaflah entry aku hari ni bakal banyak yang entah apa-apa, malah membuang masa yang berharga itu. Eh masa itu emas kau tak tahu ke? Kalau kau buang masa, sama macam kau buang emas? Rugi beb! Papa kedana kau kalau kau buang emas!

 

Okay cut the crap. Sumpah tengah takde idea tapi aku menggunakan masa yang ada untuk tidak berhenti menaip. Kalau aku berhenti menaip, apa yang ada dalam kepala otak kudus aku ni bakal hilang dalam kelam. Ehhh!

 

Dua finalis untuk NEF Awani ICT Awards dah pun selesai interview, iaitu syarikat Visual Xtreme dan juga Hud Hud Media. Kini menanti 6 lagi finalis untuk ditemubual. Fuhh nervous okay. Okay tipu sangat. Dah lah, jom buang masa lagi.

 

muka entah apa-apa

OKAY BYE!

 

 

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, LIKE or SHARE this entry!


26 comments:

  1. interview laa tittew pulak.. =,='

    ReplyDelete
  2. ko memang gedik eh? meluat je ak tgk muke kau

    ReplyDelete
  3. ape masalah si anon tu???lau gedik, tgk jugakkk, haha..kan kak....

    ReplyDelete
  4. jerawat!!!
    ask me how utk hilangkannya
    hehe

    ReplyDelete
  5. @Anonymous

    aku gedik on my effort. x mintak duit anda. lalalaaa :D
    *menari-nari*

    ReplyDelete
  6. chumel nyewat muke cmtuh.ade Anonymous jeles ngn nisa...haha

    ReplyDelete
  7. @joegrimjow

    hmm currently tak pakai apa2 produk / krim hilangkan jerawat. just pakai pencuci muka miracle tab

    ReplyDelete
  8. camne buat pic tu,, wau wau..haha... saya follow sini..:)

    jemput singgah blog sayaa.. :)

    ReplyDelete
  9. cik anonymous.. ap mslh awk? ikut sedap mulut je nk kta org gedik. btw..cantiknya bahasa awk. nk tegur org pun biar la berhikmah skit.
    ikut ska dy la. nyibok plk awk.

    ReplyDelete
  10. MCM2 je la reaksi muka 2..heehee..

    ReplyDelete
  11. how kak nisa buat gambar tu??nk belajar jgk...!please2! :)

    ReplyDelete
  12. comel..nak kene interbiu gak...hahah gurau je..

    ReplyDelete
  13. dah mmg gedik la..hahah..bajet je nak jadi FL..

    lol

    ReplyDelete
  14. lagi 1 ko mmg jenis mencari publisiti..tgedik2 nak jadi model video clip kononnnn..

    ReplyDelete
  15. @Anonymous

    Aku gedik? TERIMA KASIH ATAS PUJIAN ANDA. ALHAMDULILLAH SEMUA TU KURNIAAN ALLAH SWT :)

    Aku bajet nak jadi FL? FL mana? Farah Liyana? Falin Litana? Saga FL? TERIMA KASIH ATAS PUJIAN ANDA. ALHAMDULILLAH SEMUA TU KURNIAAN ALLAH SWT :)

    TROLOLOLOLOL.

    ReplyDelete
  16. @Anonymous

    Cari publisiti? Macam best woot woot! HAHA!! Aku memang buat entry ni nak suruh kau masuk blog aku banyak kali, komen kat blog aku. Baru naik page view blog aku. Baru publisiti kan? TROLOLOLOLOL.

    Tergedik nak jadi model video klip? Bagitahu sikit mana video klip aku jadi model? Ke ada ura-ura artis nak offer aku jadi model video klip? Awwwww awak sukew aww spil surprise kiteww.. Mencik awww... TROLOLOLOLOL.


    :)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. HAha comelnye kak nisa!! Kita suka awak tau !! rasa nk je tangkap gmbar bersama hehe! :D

    btw, semoga cepat kahwin dgn abg bartman! :)

    May Allah bless~

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay