Thursday, January 5, 2012

Menyeru semua kaki buku!

 

Assalamualaikum..

 

Yeahh kali ni aku update laju-laju okayh.. Shooting finalis NEF Awani ICT Awards dah habis sebab ada finalis tak datang. Maybe akan sambung shoot lagi. Kemudian ada additional shoot for Amanz.my dan ouhhh seronok sebab finalis hari ni semua best-best.

 

Jom tengok apa yang aku nak update sebenarnya. Perenggan pertama aku penuh dengan luahan perasaan yang tak terkawal. Uhhh pembaziran ayat lagi! Okay jom usha poster di bawah :

 

FESTIVAL PENULIS GRUP BUKU KARANGKRAF

407817_289551934430742_114856358566968_836482_340549141_n

 

TARIKH : 27 – 29 Januari 2012

TEMPAT : Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam, Selangor

AKTIVITI :

  • Sembang buku
  • Bertemu penulis-penulis kesayangan anda dan kenali mereka dengan lebih dekat lagi.
  • Demonstrari memasak & kraftangan oleh selebriti popular
  • Nikmati diskaun dan hadiah menarik
  • Pelbagai aktiviti eksklusif juga bakal menggamatkan festival
  • Gerai jualan bermacam jenis buku

 

 

Mark your calendar now!!!

Sign PNG NisaKay

 

 

 

TWEET, SHARE or LIKE this entry!


19 comments:

  1. Tak berminat nak pergi tak suka novel jauh pulak tuu --' ehehehe

    ReplyDelete
  2. wahh , best nyer ! na ikud jugak !

    ReplyDelete
  3. nak pegiiiii !!
    thx for the info nisa ;)

    ReplyDelete
  4. Thanks , Insya Allah , ada jualan novel-novel tak ? (:

    ReplyDelete
  5. olo,nak p..jaoh...huhu..nk jmpa aisya sofea,hehe...

    ReplyDelete
  6. kalau kaki mukabuku boleh join sekali tak? muahaha

    p/s: hurmm..cm leh pg je sbb tarikh tu de kt umh..oh yeah, bos sy nk cuti pnjg!!

    ReplyDelete
  7. yeay!! da lama da xbaca novel...xnk lepskn pluang nie...=)

    ReplyDelete
  8. if only im in malaysia right now..huuu..tlg pegi untuk sy la k=)

    ReplyDelete
  9. suke aisya sofea!! buku die bes..ramlee awang pun!!.thriller terbaek=)=)..and dr h m tuah !!!....suke sume la aaaaa=.=

    ReplyDelete
  10. buku utk subjek Final Exam sem ni pon x abes lagi baca hehehe

    ReplyDelete
  11. nak pegi tp dah nak pindah..camne?

    ReplyDelete
  12. dah lma x bca buku,asyik baca blog je

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay