Sunday, January 15, 2012

[EVENT] L’Oreal Paris, Because You Worth It

 

Assalamualaikum…

 

Baru hari ni aku teringat nak menyiapkan edit semua gambarrr event yang aku hadiri pada Disember lalu di Damansara. Pergghhh dah lama kot! Sebulan aku dok peram segala gambar dan cerita, baru kali ni berpeluang berkongsi dengan korang.

 

IMG_5179

Antara blogger yang join event ini. Terima kasih Connie Ng kerana memberi peluang kepada aku untuk join event yang aku tak sangka sangat best ini! Fuhhhh… Mula-mula aku ingat event mekap biasa, rupanya.. Pergghhh jom sambung cerita.

 

 

IMG_8084-tile

Sebelum acara bermula haruslah mengenyangkan perut agar lebih konsenstrasi. Tak gitu?? Makanan yang dihidang sangat sangat sedap! Daripada cupcake yang sangat comel, macarons, seafood spaghetti, ayam panggang, quiche dan salad semuanya sedap!!!

 

 

IMG_8115 Cute goodies! Ini pertama kali tau aku pergi event dapat goodies dalam bucket macam ni. Comel sangat! Dalam bucket tu mengandungi L’Oreal Paris Youth Code Pre-Essence (baru!), L’Oreal Paris Dermo-Expertise White Perfect Double Essence, white towel dan L’Oreal Paris Perfect Clean Foaming Gel Wash (baru!).

 

 

IMG_8132-horz

Yang kat tangan aku ialah scrublet. Sejenis alat scrubbing untuk muka yg disertakan dengan L’Oreal Paris Perfect Clean Foaming Gel Wash. Lepas ni nak cuci muka pakai scrublet ni supaya kotoran dibersihkan dengan lebih efektif ya! Jangan risau scrublet ni sangat lembut pada kulit.

 

 

IMG_8157-horz-vert

Lepas cucian, cuba pulak kedua-dua essence yang sangat best ni. L’Oreal Paris Youth Code Pre-Essence (baru!) dan L’Oreal Paris Dermo-Expertise White Perfect Double Essence

 

 

IMG_8176-horz

Usha pulak produk baru L’Oreal Paris Base Magique. Primer mekap yang sangat best, dan lembut bila aku try! Oh myyy aku sangat excited okayh.

 

 

IMG_8187-horz

Okay lepas tu try pulak foundation baru dari L’Oreal iaitu Roll On True Match Foundation. Memang best bila ada applicator roll on ini. Pertama kali aku tengok ciptaan ini untuk mekap! Sapuan foundation kini lebih mudah dilakukan!

 

 

IMG_8199-vert

Try pulak mascara superb yang terbaru dari Loreal iaitu L’Oreal Double Extension Curl Mascara. Sangat best sebab ada dua side. Mascara lapisan pertama yang warna putih tu untuk Flexing  dan curling base. Lapisan mascara kedua untuk ultra–lengthening dan curling mascara. Okay my new favorite mascara!!!

 

 

IMG_8246

Dah pakai try produk L’Oreal yang terbaru semua, maka masa untuk touch up!! Muahaha padahal lepas habis event nak terus balik. Hikhikhik…

 

 

IMG_8249-horz

Wahhh ingatkan event dah habis, rupanya ada lagi hadiah istimewa untuk para peserta event ni! Setiap peserta menerima loket “You’re Worth It” yang very the woww!! Terima kasih L’Oreal Paris Malaysia kerana sudi menjemput ke acara yang sangat best ini dan dapat pulak goodies yang banyak produk best!

 

Pendek kata memang superb lah event oleh L’Oreal ni! Ohh ye, sehari lepas aku pergi event ni, aku dah mula guna pencuci muka L’Oreal Paris Perfect Clean Foaming Gel Wash tu. Best sangat okayh! Tak percaya pergi dapatkan di Guardian berhampiran… InsyaAllah aku akan usahakan entry untuk setiap produk yang aku dapat.

 

**Klik pada link produk yang aku sebut kat atas untuk maklumat lanjut**

 

 

Jom lawati :

FB Fanpage L’Oreal Paris Malaysia | www.facebook.com/lorealparismalaysia

Laman web | www.youareworthit.com.my

 

 

 

Like Facebook fan page Saya Suka Menaip for more pictures of this event!

Sign PNG NisaKay

9 comments :

Feza said...

bestnya dapat join event camni.

shera haifa said...

woo banyak dapat.. bestnye dpt join.. untunglaaa..

nasha sanza said...

bestnya..rezeki nisa murah betul tahun lepas...loket tu memang cantik!

slumberdek said...

bertambah lawa la cik nisa lepas ni.

// N U R A Q I L A H said...

emm.. bertuah betul kak nisa!!! btw!!, comel cngt2!!! huhu

mysara said...

bestnyer nisa..

ikien lurf said...

waa...best laa u dpt join.....rezeki namanye tuuu....

mizara said...

bestnya hidup nisa nie... g.luck yea and olwes t,care...

Anonymous said...

nisa wt xleh klik kiri ni menyusahkan sy la..bla nk klik kuar xmo gatal2..so klik je la cm bese tp bla klik entri ni trus tkar ke lain..cm td sy nk bc entry ni pade mase same nk tgk product loreal,bla klik kiri xleh so klik cm bese link trus tkar..patutnye bla klik akan tkuar new tab xpn new window tp xkuar pn..dan tuk pengetahuan sy pakai IE bkn mozila. jd ini menyusahkan sy, nisa kne pikir xsmua org pkai mozila or google chorom or whatever la..so try cari yg sesuai utk smua..dl sy rajin tgk blok nisa tp skrg dh kurang sbb myusahkan..