Wednesday, January 11, 2012

Korang suka mekap? Jom rembat barang mekap murah-murah!!

 

Assalamualaikum…

 

Wahhh entry kali ni panas ye, sengaja ditulis untuk perhatian girls yang diluar sana yang meminati mekap! Haaa rambat barang mekap murah? Lagilah menarik perhatian kan.. Barang mekap apa yang murah tu?? Kat mana nak beli? Okay jom baca entry…

 

P1060298n-tile

Kita mulakan dengan produk asas ye… Dua produk pertama dalam gambar ialah produk asas mekap. Haaa jenama Etude House dan Stage tu! Murah wehhh! Ehh sabar ye! Jangan panas bontot lagi.. Ada juga mascara dan juga brow liner. Berjenama dan yang penting murah!

 

 

P1060312n-tile

Eyeshadow!! Yeahh banyak betul stok eyeshadow yang nak di-clear-kan oleh tuan punye barang-barang ni. Maklumlah beliau suka sangat beli mekap.. So banyak yang baru pakai sekali dua.. ada yang belum pakai kot?? Sekali lagi, yang penting berjenama dan murah….

 

 

P1060318n-tile

Lip stick! Lip gloss!! Ini memang ai sukeww!! Ahakhakkk…Banyak lipstick yang cantik-cantik warnanya yang tuannya nak clear kan. Murahhh!! Penting tuh! Hahaa…

 

Pada yang baru nak mencuba-cuba barang mekap, korang boleh try beli kat make up clearance ni… At least korang dapat dengan harga yang jauh lebih murah daripada kat pasaran kan… Nanti kalau tak serasi ke, takdelah rasa rugi sangat nak bagi orang lain ye tak??

 

 

P1060266n

Persoalannya… kat mana nak tengok semua item yang nak di-clear-kan nih??? Kat mana nak beli produk berjenama tapi murah ni?? Jom ramai-ramai serbu blog SAYA SUKA MEKAP !!! Nak lebih direct, klik link kat bawah :

 

Make Up Clearance PART 1

Make Up Clearance PART 2

 

Haa apa lagi! Pergi serbu sekaranggg! Karang dah sold out kang meranaaa hokayhh! Jangan lupa follow blog SAYA SUKA MEKAP sebab best sangat! Dia selalu review barang mekap dan barang-barang yang berkaitan dengan mekap. Hehehee… Okaylah.. daa!

 

 

 

Sign PNG NisaKay