Tuesday, January 24, 2012

Jom terjah blog Cik Nurul yang sangat pink ni!


48 HOURS STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.



Assalamualaikum semua…



Hari ni aku nak ajak korang jalan-jalan cuci mata kat blog salah seorang penaja giveaway aku bulan lepas, blog yang sangat pink, alaaa pinky macam blog aku jugaklah. Hekhekhek… Pemilik blog ni bukan sahaja peminat tegar warna pink, tapi juga peminat barangan mekap!


Capture

Taraaaa cantikkan header dia? Gambar baby tu pulak macam slideshow tau boleh tukar-tukar. Hehee… So hari ni aku nak ajak korang ramai-rama terjah blog CIK NURUL PINKY. Haaa apa yang best sangat pasal blog dia ni??? Jommm usha..




7

Okay sai haiiiii to CIK NURUL PINKY! Beliau sangat suka barang mekap, dan suka mekap. Heee dah namanya perempuan kan, mesti suka benda-benda cantik macam ni… Kalau nak belajar mekap boleh lah terjah blog CIK NURUL PINKY sebab dia ada jugak share tips mekap.




DSC_0385

Ini eyeshadow Miss Rose yang fofulerrr tu. Kat blog CIK NURUL PINKY pun ade jual tau! Haaa apa lagi pergilah terjah, kang habis ke kan dah menyesal? Aku dah ada eyeshadow pallet jenama Miss Rose, best kot. Warnanya melekat! So pergi terjah CIK NURUL PINKY untuk usha eyeshadow pallet ni okayh!




mac-face-care-7g-0-24oz-studio-finish-concealer-spf35-nc45-women-tile

Selain dari eyeshadow, ada jugak jual barangan mekap lain seperti concealer, foundation, blusher, lip gloss dan lain-lain. Eyeliner dan fake eyelashes pun ada jual. Soooo apa lagi tercongok kat sini haaaa pergi lah terjah blog CIK NURUL PINKY! Huhuu..




Okay guys jangan lupa :

Visit blog CIK NURUL PINKY

Like fan page Ini Diari Nurul






Sign PNG NisaKay

11 comments :

deardearyhaty.blogspot.com said...

na terjah ni..hee:)

Rowena Zainuddin said...

I love the color of your blog.
Nice :)

anis aniesa said...

nice one ! hehehe..

nisa jom join GA ANIS ! :)

http://anisaniesa.blogspot.com/2012/01/give-away-anis-aniesa.html

Aina Cheerful said...

jum terjah beramai2!

Aina Cheerful said...

jum terjah beramai2!

adamiera said...

daa tejah daa kak nisa.suh die terjah kite balik,hihik:P

wo jiao hana said...

nk terjah jugak.. walaupun x tau cmne nk make up.. heeee

ADEEYA said...

:D heee

Hantu said...

woahh! takutnye!

kamardiah said...

saya suka
saya suka...
boleh tambah ilmu yang tak pandai nak pakai make up ni.

MizsNizsa said...

Blog kak nisa cantik sangat, kita suka :D