Saturday, January 14, 2012

Jom jalan-jalan cuci mata bersama QUEEN ATTACK

48 hours sticky post. Scroll down for new entry.



Assalamualaikum…



Woahhh agak terharu sebenarnya bila ramai yang bertanya kenapa aku dah tak buat entry segmen jalan-jalan cuci mata? Hehehe… Bukan aku taknak tapi aku dah pun susun jadual untuk buat entry segmen ni. Banyakkk lagi online shop yang aku nak promote.



logo3

Online shop yang aku nak promote kali ini ialah QUEEN ATTACK. Nak ke blogshop nya terus boleh klik pada logo di atas. Apa best nya online shop yang aku nak promosi kali ini? Haaa jangan berteka teki lagi marilah kita terjah!!!




Kitten Eyes Green-tile

CONTACT LENS of course!! Sekarang ni pemakaian contact lens seolah-olah menjadi fesyen untuk mata pula di samping eye shadow dan eyeliner serta mascara. Tanpa mekap pun, dengan penggunaan contact lens pun dah boleh buat muka kita nampak lain.



Siri contact lens Beuberry yang dijual di QUEEN ATTACK aku lihat sangat sangat cantik! Banyak dah aku berkenan ni. Sesuai untuk pemakaian sehari-hari, janji kita sendiri pandai jaga kebersihan ya! Jika memilih contact lens yang sesuai dengan warna kulit kita, penggunaan contact lens akan buat muka kita lagi nampak sweet.




Blue (2)-tile

Bagi yang memang sukakan kelainan pada warna, tona serta corak pada contact lens, korang boleh terjah QUEEN ATTACK dan usha contact lens siri Fynale ini pulak. Contact lens siri Fynale ni aku tengok lebih fokus kepada Cosmetics lens. Ada macam-macam corak yang unik dan menarik terdapat pada contact lens!




Simple Studded-tile

Selain daripada menjual contact lens QUEEN ATTACK ada jual pakaian dengan harga yang sangat berpatutan. Apa lagi sila rembat cepat-cepat..Kang melepas mula la termimpi-mimpi ye dak??





PROMOSI QUEEN ATTACK (until 30th January)

logo beuberry

Beli dua pasang (atau lebih) contact lens siri Beuberry, anda akan dapat diskaun 10% dan percuma bekas contact lens untuk setiap pembelian!!!



logo fynale

Beli contact lens siri Fynale dengan harga promosi yang sangat hebat iaitu RM25 sepasang!!




Haaa aku dah share pasal contact lens, pasal baju-baju, dan juga pasal promosi yang sedang berlangsung di online shop QUEEN ATTACK ni, so apa tunggu lagi pergi ramai-ramai terjah online shop QUEEN ATTACK ye!






Sign PNG NisaKay