Tuesday, January 3, 2012

Jom jalan-jalan cuci mata bersama The Bag Galore


48 hours sticky post entry. Scroll down for new entry.



Assalamualaikum..


Yeahhh entry aku kali ini akan ku guna untuk menyeru para peminat beg sekali berkumpul di hadapan skrin komputer masing-masing dan pastikan anda baca entry ini sampai habis! Tibalah masa aku nak bawak korang cuci mata tengok beg semuanyaaa!!!



THE BAG GALORE




Capture

Kali ni aku nak bawak korang semua tengok barangan dari The Bag Galore biar sampai meleleh tak sudah air liur tu okay? Errr tak pembersih betul aku ni. Hahahaa…




cats

Bukan setakat handbag, tapi The Bag Galore turut menawarkan barangan authentic yang lain seperti purse. Semuanya cantik okay!!




x99almond-7-tile

Okayyy aku tahu sekarang ni style bag pack macam nak popular balik aje? Kat mana-mana mesti banyak beg jenis bag pack yang dijual ehh? Di online shop The Bag Galore juga tak terlepas menawarkan berbagai design bag pack yang cun semuanya..




EGBD363_d363red-2-tile

Memang peminat dan pengumpul beg tegar??? Kat The Bag Galore memang tempat yang sesuai untuk membeli-belah beg! Maklumlah ada di antara kita ni yang suka beli beg ikut style baju-baju yang ada.. Apa yang boleh aku kata di The Bag Galore ada macam-macam jenis fashion bag yang sesuai dengan style masa kini.



Haaa.. aku malas tepek banyak-banyak gambar. Seperti biasa, entry yang aku tulis cumalah pemanas suasana. Kalau ada yang dah tak senang duduk tengok beg yang gorgeous semuanya ni, ada baik korang terjah The Bag Galore sendiri ya???




THE BAG GALORE






Sign PNG NisaKay




TWEET, LIKE or SHARE this entry!

7 comments :

AmirahSM said...

nisa bgus la..promote blog yg akan kuruskan poket cikgu mira..haha =)

Syuhada Nasya said...

nisa.... mintak tlong cr kan shop online jual baju bolehh.. hehhehe......

Honey Kumicky said...

wa...nak lari la sblm honey mulai tergoda...

TunTeja said...

waaaaa.cantek2 la sume!

blog-tips-kurus said...

saya akan segera terjah blog beg itu.
tapi tak syok kalau tak pegang belek-belek dulu... ;)

D'ya Marshmello said...

nice, lawa giler kot beg tu! harus rembat sebelum habis.hahah ;p

LATEST ENTRY : Lebih 20 Kesilapan Filem Ombak Rindu Yang Tidak Disedari Penonton

E y r a a Atiqa said...

nisa, eyraa tag nisa join GA neh
http://blogeyraa.blogspot.com/2012/01/ladies-photographer-giveaway.html