Sunday, January 29, 2012

Jalan-jalan cuci mata bersama LUVIKA TERRITORY


48-hours sticky post entry. Scroll down for new entry.



Assalamualaikum…



Tetiba rasa macam dah lama aje tak up entry ajak readers jalan-jalan cuci mata kan.. Huhuu rasa macam dah berzaman pulak aku tak share dengan readers online shop apa yang best. Huhuu… Kali ni nak bawak korang jalan-jalan cuci mata tengok handmade craft okayh? Yeayy tepuk tangan!!



LUVIKA TERRITORY

Facebook : Luvika Territory

Blog : Hey Luvika

blogluvika

Yeahhh jom jalan-jalan ke blog Hey Luvika atau tuannya aku panggil Ika ni… Ohh ye Ika sangat baik hati menaja handmade felt brooch untuk giveaway aku bulan lepas. Tenkiuuu Ika muah muah! Lepas ni boleh lah pemenang giveaway bergaya dengan handmade brooch dari Luvika Territory ye!





392216_115495121899824_100003180090981_91311_518100128_n-horz

Macam ni lah rupa handmade brooch tu. Aww warna-warni sangat suwit okayh! Dah namanya handmade mestilah dibuat dijahit dengan tangan okayh! Dengan penuh kasih sayang gitewww… Ahakkk!! Tengok macam dalam gambar suwitnye pakai brooch bunga atas kepala. Nak buat ala kerongsang kat baju / cardigan pon boleh.





379640_103226663126670_100003180090981_16264_893498345_n-tile

Ini adalah rupa brooch dari Luvika Territory dengan lebih dekat. Hmmm maybe korang boleh request warna kot? Haaa cuba pergi tanya kat blog Hey Luvika.





375375_135111749938161_100003180090981_163401_523699440_n

Ini merupakan antara produk lain yang dihasilkan oleh Luvika Territory, contohnya patung felt dan juga beg tangan. Wahhh mesti unik giler bila jalan-jalan pakai handmade bag! Takkan ada yang serupa dengannya. Orang lain pon pandang aje, ouchh jeles lettew.





381601_104827109633292_100003180090981_25539_988078418_n-tile

VINTAGE DRESSES auwww!! Luvika Territory dah mula jual baju-baju dahhh… Tergugat pulak aku tengok vintage dress nih, nak-nak lagi yang warna merah tu aduhhh… Ada lagi pilihan vintage dresses ni. Kalau nak tengok sila terjah Luvika Territory okayh!



Pendek kata pergi je lah terjah Luvika Territory tuh. Penat pulak nak taip entry panjang-panjang. Muahahaa… Kalau korang request buat casing handphone ke, boleh jugak kot? Haaa ape lagi jangan pulak tanya kat aku, pergi tanya Luvika Territory tuh! Hehee daaa!!





Sign PNG NisaKay

10 comments :

D'ya Marshmello said...

wahh kak nisa promote nampak? by the way, cantik la brooch handmade tu, grr tersangat comel!

jemput singgah :-

LATEST ENTRY : Janganlah Engkau Menangis

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh. cantik cantik cantik.
^^

Yaya_Pink ✿ said...

akak nisa.. saye menang yg ni la.. hhee ... ^_^

adilia amin said...

thankyou nisa :)

cikpingu said...

baju die comey lah... :)

khalila ishak said...

haaaa..... comel cantik semua ada. ohh mmg best kalau buat barang sendiri handmade mcm tu. ;)

Izzah | zulkifli said...

lawa nye baju tuh. =)

Ieka Luvika said...

Nisa comel thanks much sbb preview luvika territory. eheee love love u ;))

N U R U L said...

comellll semuanyaaa!! nurul pun ade buat brooch comel2! jemputlah ke belog..heeeee ;)

Scarlett O'Hara said...

Cantiknya !!!So colourful.