Wednesday, January 18, 2012

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

 

Assalamualaikumm…

 

Whoaaa dah lama sangat nak join asyik lupa asyik lupa aje! Haishhhh apa lah aku ni. Hukhukhuk… Siapa yang suka ambil gambar sengih-sengih tak sudah tu boleh lah join contest ni. Kihkihkih…

 

1) Buat satu entry yg bertajuk "HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II " *DONE*


 

2) Letak banner contest ni dalam entry korang dan make sure link kan terus ke entry contest ni. *DONE*

Hafiz Contest

Nak maklumat lanjut mengenai contest ni, sila klik klik banner contest ini :D

 

 

3) The most important thing is korang kene letak laa pic korang SENYUM. tak kesah nak letak berapa bnyk gamba pun. Hfz akan pilih 1 yg terbaik :)

Haaa aku letak SATU aje ye. Kang letak banyak-banyak kan kesian Hafiz nak pilih, sebab semuanya lawa. Ehhh!! Hahaa puiihh. Perasan kejap aku.

IMG_8418

 

 

4) Jawab soalan nie dengan ringkas. Simple2 je. Nak buat 1 ayat pun boleh jugak. Jangan buat karangan  panjang2 smpai boleh buat novel sudaa. HAHA


i- Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman anda ini adalah senyuman mahal ?

Saya rasa senyuman saya dalam gambar di atas sangatlah mahal kerana yang paling penting ia tidak dijual di mana-mana toko jamu atau kedai borong, jauh sekali dijual di pasar pagi! Haaa mahal kan? Kan? Kan? Kehkehkeh. Senyuman tu sangatlah mahal sebab aku jarang sangat nak ambil gambar memakai spectacles. Sebab muka aku nampak terlalu cute. KAHKAHKAH.

 

ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

Sebab aku suka senyum. Hikhikhik. Lagipun gambar-gambar aku banyak senyum. Heee senyum tu kan penyeri wajah dan senyum itu sedekah.

 

iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?

Orang yang pakai braces adalah comel! One of my friend start pakai braces and muka dia nampak lagi chubby. Chubby dalam konteks yang saya maksudkan adalah sangat comel okayh! Aku suka orang yang berpipi chubby. Geram nak cubit. Hikhik..

 

 

5) Sebagai yuran contest nie, kene la follow my blog and "like" my fanpage utk sentiasa update dengan perkembangan contest nie. *DONE*

 


6) Jangan lupa utk letakkan link entry korang dekat ruangan comment entry nie, so senang la Hfz nak menilai entries korang yg sudi join =) *DAH SIAP ENTRY AKAN KU TINGGALKAN LINK*


 

7) Lastly, just tag 3 org rakan bloggers korang and make sure dorang taw yg dorang telah di tag ok . Barulah meriah. hehe :) *DONE*

Okay daku nak tag mereka-mereka-mereka yang berikut, dorang ni semua kerabat aku. Kehkehkeh :

 

Haaa gigihkan aku siapkan entry ni? Hikhikhik… Dah lama sangat tertangguh.. kang buatnya terlupa terus, and then terlepas tarikh tutup? Kan dah tak dapat join. Haaa… korang yang membaca jangan hanya baca.. Sila join ramai-ramai ye. Muahhh!!

 

 

Sign PNG NisaKay

9 comments :

mizara said...

nisa join x...?? nisa suka syum kn... mnis jew syumn nisa....

Atiqah Wadiah said...

senyuman manis :)

Izzah | zulkifli said...

good luck sis. =)

faa.rosli said...

okeh! koi join!

ila said...

ermm kk nisa ckp org yg pakai brACES comell.,,bangge jap.hehe

nasha sanza said...

hehe..terasa kata owg pakai braces comel..bannga jap..good luck! memang senyuman mahal..

saharinasaharudin said...

gud luck nisa comelss ;)

dila.azie said...

Gudluck kak nisa ! Nak join jugak !! (:

AmirahSM said...

semoga senyuman mu jd realiti dlm contest nie dik =)