Saturday, January 21, 2012

Gorgeous chiffon maxi skirt! Pre-order open now!!!

 

Assalamualaikum….

 

Hai semua peminat maxi skirt! Kali ni aku nak seru korang semua supaya usha maxi skirt yang sangat gojes dan jelita tak hengat nih! Untuk pengetahuan semua, online shop aku iaitu MINI SHOPAHOLICS ialah agent sah untuk collect pre-order bagi maxi skirt keluaran Crazewear ni. Jangan risau, harga SAMA sahaja okayh.

 

NADI SKIRT SHEER LAYERED-CRISMON

Gambar di atas ialah contoh gambar NADI SKIRT SHEER LAYERED, warna Crimson. Sangat sangat gojes aumm aumm okayh! Aku pon terpikat sudahhhh!

 

 

NADI SKIRT SHEER LAYERED-MUSTARD

Yeahhhh mustard colour is just so in right now! Sangat style warna ini okayh!!! Skirt ini full lining okay, so jangan risau jarang ke ape..

 

 

NADI SKIRT 2 SIDE POCKET- ELECTRIC BLUE

Satu lagi jenis skirt yang boleh korang order ialah NADI SKIRT 2 SIDE POCKET. Yang ni istimewanya ada poket. Material tetap sama okayh!

 

colors available

Ada 11 warna yang boleh korang pilih untuk NADI SKIRT SHEER LAYERED dan juga NADI SKIRT 2 SIDE POCKET. Pilih jenis skirt, warna pilihan dan juga saiz anda!

 

Maklumat lanjut –> MINI SHOPAHOLICS

 

 

Sign PNG NisaKay


13 comments:

  1. hee cantikkan..
    not free size..

    ade saiz S, M,L, XL..

    more info refer here:

    http://minishopaholics.blogspot.com/2012/01/pre-order-chiffon-maxi-skirt-by.html

    ReplyDelete
  2. wane itam xde ke?
    navyblue tu nampak ok jer...

    ReplyDelete
  3. aiyakkk...nisa buat hati oshin meronta-ronta untuk dapatkan maxi skirt ni hoho

    ReplyDelete
  4. diyan : most welcome..

    LaLa : xde dear... hehe navy blue pon cantik :)

    hana : hehee kannn..

    miss nadia : okay jgn lupe order

    Oshin : order laa :P

    ReplyDelete
  5. cantiklah. kejap lagi nak pi tengok la. :)

    ReplyDelete
  6. Bila lah Shag nak kurus, boleh pakai. HAHA :D

    ReplyDelete
  7. cik nisa..link tu dah x available ye..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay