Thursday, January 12, 2012

Faker in a relationship dengan faker

 

Assalamualaikum..

 

Thanks to Kak Ika, kawan aku yang discover facebook faker ni. Pada aku, aku dah lali, tapi apa yang faker kali ini buat tak mungkin aku boleh terima. Ini sudah melampau kot. Boleh menjejaskan maruah aku dan mungkin boleh mengguris hati orang yang aku sayang. Jadi aku mohon report this fake profile ramai-ramai ye.

 

takdemukaaa

FAKE PROFILE : https://www.facebook.com/profile.php?id=100003347650566&sk=wall

 

Dah lah guna gambar aku dan nama aku, siap post link video Maybelline aku. Apa budak ni nak? Lepas tu letak in a relationship dengan fake profile blogger HIZAMI RAHIM. This faker melampau lah buat macam ni. Macam aku cakap tadi, perbuatan dia ni boleh jejaskan maruah dan imej aku. Boyfriend aku akan terguris kot kalau tengok ni. Lepas tu jejaskan nama baik Hizami Rahim jugak.

 

 

fake hizami

FAKE PROFILE HIZAMI : https://www.facebook.com/profile.php?id=100002973710224&sk=info

 

Adakah kedua-dua faker ini berpakat? Atau sebenarnya dia orang yang sama? Untuk pengetahuan semua, aku dan Hizami adalah rakan blogger sahaja, kami dah lama kenal. Aku buat entry ni supaya perbuatan faker ni tak terus-menerus mencemar nama baik dan mengundang salah faham terhadap kami.

 

Kepada Hizami, maaf ye tak pasal-pasal entry ni melibatkan nama anda pulak. Saya pon terkejut bila tengok faker ni in a relationship dengan facebook fake yang menggunakan nama dan gambar awak.

 

Kepada semua yang membaca, diharap agar tolong report kedua-kedua profile palsu di atas kerana perbuatan individu yang berkaitan dikhuatiri mencemar nama baik kami berdua. TERIMA KASIH.

 

 

Sign PNG NisaKay

27 comments :

Ieka Farysa Azman said...

ish...memg x patot btol ar org yg wat nie... !! ksian kamoo...hhmmm

widiea azira said...

fuh!! mcm2 manusia nih. .

TIM_Fahid said...

kak nisa... blogger Kyoo Reza pon kne fake gak...huhu...ramai lg kot

MiSz fiFiEyQa said...

faker sekarang dah bertambah berani kan..isk3...ape nak jadi la..xde keje ke dorang ni..sabar ye nisa..

zuhaida said...

diorang ni mmg dah takde kerja agaknya.

shazleena fadzlyin said...

dahsyat nye ade jugak orang macam nim..mencemar nama sendiri betul~

Mohd Shukri Fadzillah said...

dia suka fapping kot.

Hizami Rahim said...

Astaghfirullah al azim. This is ridiculous!

DanieL AdiE said...

hahaha...

mungkin orang yg sama..

Pity to that faker..

no faces!!

cik ziqa said...

tak patut. dah tade kerja lain ke nk buat fake acc bagai.

kak nisa ; sabar yee :)

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

tak jadik artis lagi dah kena sabotaj.. -_-"

intanurulfateha said...

semangat betul doang tu sume kan kan.

Azhafizah[フィザ] said...

mengarut je lah dorang ni..macam xde keje lain

Teha Nur Fateha said...

hahaha..klaka la faker ni..faker2 ni suka sgt buat lawak T_T

ila said...

macam2 la org nie..
cian kk nisa.saba yer

Miss Nadya said...

sabar ye syg..akak akan rep0t mlm ni jgk..

faa.rosli said...

xde keje bebudok ni..

Eazy Izzuddin said...

ish3x

Ummi Iman said...

macam-macam.. sabar jelah, Allah berpihak pada orang yang benar. dia tak tahu agaknya apa hukum memfitnah orang.

nasha sanza said...

sudah fake! sabar ye banyak2 nisa...

Anonymous said...

sebab tu tak digalakkan letak pic sebanar dlm laman sosial..

faker fb, myspc, friendster, even kalau ade lebey kejam guna sihir hitam melalui gambar .. tidak mustahil ia akan berlaku .

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak da idea nak cari makan ke faker nie? hahahaha

❤ ins-on9 ® said...

cmne dorang boleh ada list family ek..?
yg tu perlu pihak kedua approve kan..? kalo tak approve..takkan keluar pada list family kan..?
dan betul ke list family tu mmg family awak..? atau yg tu pon bukan..?

teruk betul faker ni..macam2 hal...jgn wujud saya punya sudah... :)

Aida the Pinky said...

eeee...ade jugak orang macamni kan nisa..tade keje..btw..pitu of u..

Nur Aischa said...

tak tahu malu lah faker ni.. kesian akak nisa..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Facebook = Dajjal. Haih~

Shag dah report ;))

zainatul abu bakar said...

Ya Allah, bnyk waktu terluang betul faker ni..baik uruskan fb sendiri lg bagus der,haha