Sunday, January 15, 2012

[EVENT] Reflection 2012

 

Assalamualaikum…

 

Rasanya sebut pasal event Reflection ni mesti ramai yang agak familiar sebab event yang dijangka kebabom ini menjadi sebutan ramai di Facebook.

 

385464_151027841670007_146746182098173_185662_1914551507_n

Acara ini akan diadakan HARI INI di Blackbox Solaris. Sesiapa yang free hari ni dan berada berdekatan dengan tempat event ni berlangsung bolehlah singgah cuci mata di booth yang dibuka okay.. Tengok saja kat poster di atas, macam-macam aktiviti menarik akan berlangsung.

 

Dapat pula bertemu para muslimah fashionistas, selebriti tempatan dan tetamu jemputan khas HANA TAJIMA dan VIVY YUSOFF blogger yang gojes itewww! Haaa eksaited tak uols??? Turut bersama bukak booth di event ini ialah online shop best yang aku tak habis-habis nak promote :

 

bnner

banner 9

Yeahhh Cala Qisya dan Calaman semestinya! Klik pada banner untuk pergi ke online shop best di atas nih! Kalau tak silap Cala Qisya pernah mention kat facebook dorang yang new arrival akan dijual di bazaar Reflection ni. Haaa apa lagi serbu jangan tak serbu event Reflection ni ye!

 

 

Maklumat lanjut : www.facebook.com/reflection2012

 

 

 

Sign PNG NisaKay

4 comments :

eyza ♥ said...

salam , jom join 1st GA eyza ..

http://planner4mylife.blogspot.com/

amat dihargai support anda , terima kasihh :)

nasha sanza said...

seronoknya!

uzair othman said...

nampaknya makanan itu lebih menarik dari loreal..hehe

Anonymous said...

gud gob nisa!! rjin update skg ni..i like!! cmni bwu la bez nk bce blog ;)