Saturday, January 21, 2012

CALAQISYA @ REFLECTION 2012

 

Assalamualaikum….

 

Buat pengetahuan semua, entry ini aku dedikasikan khas untuk Yana iaitu salah seorang pengasas dan pemilik online shop Calaqisya sebab hari ni hari jadi beliau! Yeayy tepuk tangan tepuk tangan! Haha…

 

Entry ini khas untuk Calaqisya sebagai tanda terima kasih aku kerana sudi invite aku jadi guest dorang untuk event REFLECTION 2012 yang berlangsung pada 15 Januari yang lalu. Agak terkejut bila ditawarkan menghadiri event ini di bawah jemputan untuk para designers. Wahh terharu sangat!! Love you Calaqisya !!

 

IMG_0087

Pakcik Brek Pitt dan Makcik Yana, serta Auntie Farah and her friends. Kekekekeee…

 

 

IMG_9271

Seperti yang diwar-warkan oleh Calaqisya, mereka akan membawakan new arrival items khas di event Reflection ini! Maknanya kalau nak membeli dengan lebih berpuas hati datang shopping kat booth dorang, pilih dan  pegang sendiri bajunya.

 

 

IMG_9273

Yeahhh kasut power dari CalaMan pasti adaaaa di booth ni! Haaa tak keruan semua yang datang ke Reflection bazaar tau! Tapi kasut ni limited. Kalau nak lebih banyak pilihan tunggu la CalaMan update lagi ye!

 

Cala Qisya’s collection on the runaway! Semuanya gojes okayh!! Ada design yang bakal dijual tak lama lagi di Calaqisya.

IMG_9816

IMG_9818

IMG_9823

IMG_9835

IMG_9839

IMG_9850

Haaaaaaa……. cecantik kan semuanye? Gojes jelita lagi menawan kan? Hamboi kemain over tau aku. Tapi kalau dah cantik kenalah cakap cantikkan? Semua peminat Calaqisya mesti ternganga-nganga tengok collection yang awesome ni sume! CALA POWER kan!!

 

 

IMG_9866

Alhamdulillah fashion show Reflection 2012 berlangsung dengan jayanya.. Tahniah kepada Calaqisya kerana berpeluang menyertai fashion show Reflection 2012 dan menampilkan koleksi tersendiri. Semoga maju jaya Calaqisya dan juga CalaMan !

 

 

IMG_0125

Ouhhh last but not least! Hahaha meh tepek muke aku sattt. Malu sebab muka comot ya amat. Saja nak tunjuk aku pakai Bleubell Outerwear by CalaQisya yang aku beli kat event REFLECTION 2012 . 5 bintang for this outerwear! Rugi sapa tak beli!! Hahahaa (gelak jahat).

 

Sekali lagi terima atas jemputan ke event Reflection 2012. Calapowers! Head to Saya Suka Menaip's fan page for more pictures.

 

 

Sign PNG NisaKay

15 comments :

yusma said...

best kan shopping kat calaqisya...btw u look so cantik !heeee

yu ya said...

design calaqisya sgt comel and up to date! lucky nya invited ke event tuh :( jeles

aisyah sweetie said...

Akaq , kedai nii kat mane ? Ibu tanye .. :)

Nurul Iman Rosman said...

serius semua baju sangat-sangat cantik okayyy!! :D

Live to Life said...

comel . x comot pn (;

aisyah sweetie said...

Akaq , kedai nii dekat mane ek ? Nak alamat boleh ?:)

Gua said...

bukan rugi tak beli je, tapi rugi tak pergi jugakk. wuaaaaa, sedih betul.

nasha sanza said...

cantiknya semua baju nisa! buat rasa nak beli nie!

Nur Aischa said...

mmg superb design2 calaqisya, cantik2 smuanya. bestlah :D

Ieka Luvika said...

ouh..kasut..kasutt -_-'

Miss Nadya said...

nisa..you so beuty r dear..:)

A T I K A H L A T I F F said...

Bleubell Outerwear tu memang best.

petisuara said...

nisa!hihi thank you jugak sebab dtg tau dala awal gila dtg kene tunggu sorang :*

miss sue said...

wahh ! geram ngan kasut heel tu !!!! T__T

DayahSaleh said...

nak jugak pakai mcm awk. tapi kite chubby and rendah ler.... bile pkai mst cam x kne.sedih =(